۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۲
ترامپ: بسیار به توافق نزدیک هستیم، اوکراین باید آن را بپذیرد

ترامپ: بسیار به توافق نزدیک هستیم، اوکراین باید آن را بپذیرد

دونالد ترامپ پس از نشست با پوتین به فاکس نیوز گفت: «جلسه بسیار خوبی بود زیرا ما در بسیاری از مسائل توافق عالی داشتیم.»

به گزارش بازار، رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: «نشستی بین زلنسکی و پوتین برگزار خواهد شد و فکر می‌کنم من هم در آن حضور خواهم داشت.»

او تأکید کرد: «موضوع به زلنسکی بستگی دارد و کشورهای اروپایی هم باید در این فرآیند مشارکت کنند.»

ترامپ گفت: «هنوز توافقی حاصل نشده اما پیشرفت زیادی داشته‌ایم؛ امروز جلسه بسیار خوبی داشتیم و فکر می‌کنم در مورد بسیاری از نکات مهم مذاکره شد.»

او اضافه کرد: «یک یا دو بند مهم وجود دارد که باید بر سر آن‌ها توافق شود و می‌توان به نتیجه رسید.ما درباره ناتو، تدابیر امنیتی و تبادل زمین‌ها مذاکره کردیم.»

ترامپ سپس خطاب به رئیس‌جمهور اوکراین گفت: «نصیحت من به زلنسکی این است که یک توافق را نهایی کند؛ ما بسیار به توافق نزدیک هستیم و اوکراین باید آن را بپذیرد یا ممکن است آن را رد کند.»

کد خبر: ۳۵۸٬۶۱۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha