۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
آبگیری سد نرماب تا مهر قطعی است
استاندار گلستان:

آبگیری سد نرماب تا مهر قطعی است

استاندار گلستان با اعلام قطعی شدن آبگیری سد نرماب در مهرماه، از پیشرفت اقدامات ایمنی سد آق‌دکش خبر داد.

به گزارش بازار، علی‌اصغر طهماسبی روز یکشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه گلستان با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های کلان استانی، از عزم جدی برای تسریع در اجرای طرح‌های زیرساختی و توسعه‌ای خبر داد و با تأکید بر اهمیت پروژه پتروشیمی گلستان، این طرح را از نظر سیاسی و حیثیتی برای استان و کشور کلیدی دانست.

وی همچنین از آماده‌سازی ۴۰۰ هکتار زمین در مجاورت سد برای اسکان و بهسازی بیش از ۸۰۰ خانوار خبر داد و گفت: منابع مالی موردنیاز برای این پروژه در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است.

استاندار گلستان در خصوص مولدسازی اراضی تأکید کرد: زمین‌های معرفی‌شده به‌عنوان اموال مازاد باید از نظر حقوقی شفاف شوند.

طهماسبی با اشاره به وجود معارض یا اسناد غیرشفاف در برخی زمین‌ها، خواستار رفع موانع حقوقی پیش از واگذاری شد و افزود: اولویت با سرمایه‌گذاران بومی است تا منافع در استان حفظ شود.

وی از همکاری نزدیک با نمایندگان مجلس، سازمان برنامه و بودجه و دستگاه قضایی برای پیشبرد پروژه‌ها خبر داد و خواستار ارائه گزارش‌های شفاف به مجمع نمایندگان شد.

استاندار با انتقاد از کم‌کاری برخی دستگاه‌ها در انجام وظایف اجتماعی، از مدیران خواست با همکاری نمایندگان و فرمانداران، مطالبه‌گری را تقویت کنند.

طهماسبی بر ضرورت تغییر الگوی کشت و هوشمندسازی مصرف آب کشاورزی تأکید کرد و گفت: طرح‌های جایگزینی کشت‌های پرمصرف و اجرای پایلوت‌های هوشمندسازی در حال تدوین است تا به دولت و مجلس ارائه شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان و مازندران هم در این جلسه، از تحویل ۱۶۰ هکتار زمین برای پروژه‌های انرژی خورشیدی خبر داد و افزود: برخی پروژه‌ها تا هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

کوروش موسوی اعلام کرد: ۱۸ دستگاه اجرایی پروژه‌های خورشیدی را تکمیل کرده‌اند و برای ۲۳ دستگاه دیگر، برنامه‌ریزی‌ها تا یک ماه آینده نهایی می‌شود.

وی با اشاره به الزام دستگاه‌ها به تأمین ۲۰ درصد برق خود از انرژی خورشیدی، هشدار داد: در صورت عدم رعایت، بهای برق این دستگاه‌ها با نرخ آزاد محاسبه خواهد شد.

موسوی تولید پراکنده خورشیدی را راهکاری برای کاهش فشار بر شبکه و افزایش ظرفیت تولید در محل دانست.

مدیرعامل شرکت توزیع برق با اشاره به کسب رتبه اول گلستان در بهره‌مندی از انرژی خورشیدی در کشور، از تخصیص اعتبارات لازم و راه‌اندازی دفتر پاسخگویی اختصاصی با چهار نیرو برای تسهیل امور سرمایه‌گذاران خبر داد و تأکید کرد: هیچ مانع ساختاری برای سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود ندارد و همه موانع در جلسات تخصصی رفع می‌شود.

کد خبر: ۳۵۷٬۶۱۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha