۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
قطار تهران - کربلا در ایام اربعین فعال نیست| برنامه‌ریزی برای قطارهای فوق‌العاده در اربعین
قائم مقام راه‌آهن:

قطار تهران - کربلا در ایام اربعین فعال نیست| برنامه‌ریزی برای قطارهای فوق‌العاده در اربعین

قائم مقام شرکت راه آهن گفت: در ایام اربعین قطار کربلا به دلیل بالا بودن تقاضا این خدمات مختص زائرین عراقی است و تاکنون موفق به کسب موافقت برای چارتر قطار به سمت کربلا نشده‌ایم.

به گزارش بازار، میرحسن موسوی، قائم مقام شرکت راه آهن اظهار کرد: قطارهای فوق العاده‌ای را به مقاصد خرمشهر، کرمانشاه و همدان از مبادی مشهد، تهران، ساری و گرگان و از سوی دیگر زاهدان، کرمان و یزد پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی افزود: نسبت به سال گذشته نفر صندلی که ایجاد کردیم ۱۹ درصد رشد داده ایم و بلیت‌ها را در تیر ماه هم در مسیر رفت و هم در مسیر برگشت پیش فروش کردیم، چراکه برخی از ایام که پیک است و بلیت ها با تقاضای بیشتر مواجه بوده خریداری و ظرفیت تمام شده است. در بعضی مواقع بلیت موجود است و مردم می‌توانند برنامه ریزی کنند و با قطارهای مسافری به مقصد کربلا سفر کنند.

موسوی گفت: با توجه به اینکه قطارهای کشور عراق از بصره به سمت کربلا در همه سال‌ها به این صورت بوده و در ایام پیک اربعین مختص خود مردم عراق قرار می‌گیرد و آن جا تقاضا بسیار بالاست؛ لذا تاکنون نتوانسته‌ایم موافقت آنها را کسب کنیم.

کد خبر: ۳۵۶٬۵۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha