۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
پرواز مستقیم شیراز – نجف در ایام اربعین راه‌اندازی می‌شود

پرواز مستقیم شیراز – نجف در ایام اربعین راه‌اندازی می‌شود

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: پرواز مستقیم شیراز – نجف و بالعکس، به منظور خدمات رسانی به زائران در ایام اربعین حسینی راه اندازی می شود.

به گزارش بازار، محمد رضا رضایی کوچی، در جمع خبرنگاران در شیراز افزود: این اقدام گامی مهم در جهت تسهیل سفرهای زیارتی و تقویت و توسعه گردشگری مذهبی استان فارس است و امیدواریم در طول سال استمرار داشته باشد.

وی ادامه داد: این پرواز نه‌تنها رفت‌وآمد زائران به عتبات عالیات را آسان‌تر می‌کند، بلکه نقش مهمی در رشد اقتصادی و فرهنگی منطقه خواهد داشت.

نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی گفت: مسیر هوایی مذکور توسط ایرلاین‌های معتبر همچون ایران‌ایر، کاسپین و قشم‌ایر پوشش داده خواهد شد تا زائران با اطمینان خاطر و صرفه‌جویی در زمان، سفر خود را انجام دهند.

کد خبر: ۳۵۶٬۴۶۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha