۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
علت نوسان بازار میوه چه بود؟

علت نوسان بازار میوه چه بود؟

رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: با توجه به افزایش هزینه تولید، امسال قیمت میوه با نوساناتی روبروست.

به گزارش بازار، اسداله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: امسال بدلیل افزایش هزینه های تولید و حمل و نقل، قیمت میوه و تره بار بالاست که این امر با گلایه کشاورزان روبروست.

به گفته وی، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و خیار مصرف روزمره مردم است که کمبودی در عرضه وجود ندارد.

کارگر قیمت هرکیلو گیلاس سیاه را ۸۰ تا ۱۸۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو گیلاس تکدانه ۲۰۰ تا ۳۳۰ هزارتومان، آلبالو ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، الو قطره طلا ۶۰ تا ۹۰ هزارتومان، انگور یاقوتی ۶۰ تا ۹۰ هزارتومان، زردآلو ۴۰ تا ۷۰ هزارتومان، شلیل ۵۰ تا ۱۴۰ هزارتومان، انگور عسگری ۵۵ تا ۸۵ هزارتومان، انگور رطبی ۵۰ تا ۸۰ هزارتومان، سیب گلاب ۴۰ تا ۱۱۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۲۰۰ هزارتومات، انجیر سیاه ۱۰۰ تا ۲۳۰ هزارتومان و هلو ۳۰ تا ۱۲۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هرکیلو جانا را ۸ تا ۲۰ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۲۰ هزارتومان، هندوانه ۵ تا ۱۲ هزارتومان و خربزه ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان اعلام کرد.

وی گفت: امسال به رغم‌ سنوات قبل در فصل تابستان، شاهد بی ثباتی بازار هستیم که براین اساس مردم گلایه مند هستند، حال امیدواریم در هفته های آتی بازار به ثبات برسد.

کد خبر: ۳۵۵٬۸۵۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha