به گزارش بازار، حسین اسماعیلیان روز یکشنبه در نشست خبری افزود: مشهد در چهارمین سال تنش آبی قرار دارد و اکنون مشکلاتی در تامین آب این کلانشهر وجود دارد.
وی اضافه کرد: تنها ۶ درصد از حجم ذخیره سدهای تامین کننده آب مشهد شامل سدهای طرق، دوستی، کارده و ارداک آب دارد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: مشهد در کشور کمترین سرانه مصرف آب با ۱۲۰ لیتر برای هر فرد در سال را دارد که حاکی از فرهنگ سازی مدیریت مصرف در این کلانشهر است.
وی افزود: البته شدت بحران آب در مشهد بیشتر از سایر نقاط کشور است و باید سرانه مصرف را تا ۷۰ لیتر کاهش دهیم.
اسماعیلیان گفت: امسال تیرماه گرمی را پشت سر گذاشتیم و با افزایش یک درجه ای دما نسبت به سال گذشته مواجه هستیم که این شرایط مصرف آب را افزایش می دهد.
وی با اشاره به افت شدید سطح چاه ها ادامه داد: در سال جاری میزان آبدهی چاه ها ۱۱ درصد کاهش یافته که این رقم در سال های گذشته حدود سه درصد بوده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه الگوی مصرف در مشهد ۱۲ مترمکعب در ماه برای هر اشتراک است، افزود: ۸۳ درصد آب مشهد در بخش مسکونی مصرف می شود و ۳۷ درصد مشترکان پرمصرف و بدمصرف هستند که حدود ۶۰ درصد آب مصرفی در بخش مسکونی را مصرف می کنند.
اسماعیلیان تاکید کرد: عبور از این شرایط نیازمند همراهی مردم است.
نظر شما