۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
آغاز به کار رسمی تابلو اوراق بدهی در فرابورس

آغاز به کار رسمی تابلو اوراق بدهی در فرابورس

شیرازی مدیرعامل فرابورس ایران از آغاز به کار رسمی تابلو اوراق بدهی خبر داد.

به گزارش بازار، امروز یکشنبه ۵ مردادماه شاهد آغاز به کار رسمی تابلو اوراق بدهی در فرابورس خواهیم بود.

در همین راستا مدیرعامل فرابورس محمد علی شیرازی می‌گوید: در این بازار می‌توانیم سازوکارهایی ایجاد کنیم که هزینه اوراق برای تأمین مالی کنندگان کاهش پیدا کند، زیرا در این بازار الزامی برای وجود بازارگردان نداریم.

او افزود: همچنین الزامی برای تضمین اوراق یا رتبه‌بندی اوراق وجود ندارد بلکه سرمایه‌گذارانی که می‌توانند ریسک‌ها را بهتر ارزیابی کنند و یا اشتهای ریسک آنها متفاوت است می‌توانند اینجا سرمایه‌گذاری کنند به این شکل این سازوکار می‌تواندهزینه تأمین مالی را کاهش دهد.

گفتنی است، نخستین عرضه خصوصی اوراق کوچک و کوتاه‌مدت در تابلو اوراق بدهی بازار توافقی فرابورس از امروز ۵ مردادماه عملیاتی خواهد شد.

همچنین باید اشاره کرد این بازار گامی موثر در راستای تسهیل تامین مالی بنگاه‌ها و افزایش کارایی نظام مالی کشور است.

کد خبر: ۳۵۴٬۹۵۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha