۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
میزان مصرف برق لرستان به ۹۳۸ مگاوات رسید| مردم مدیریت انرژی کنند

میزان مصرف برق لرستان به ۹۳۸ مگاوات رسید| مردم مدیریت انرژی کنند

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان بر ضرورت صرفه‌جویی مردم استان در مصرف برق تاکید کرد و گفت: میزان مصرف برق استان به ۹۳۸ مگاوات رسید.

به گزارش بازار، شیرزاد جمشیدی با بیان اینکه صرفه‌جویی در مصرف کمک به پایداری شبکه در استان خواهد بود، بیان کرد: با توجه به موج گرما و افزایش مصرف انرژی روز گذشته ۳۱ تیر تعطیلی ادارات به پیشنهاد شرکت توزیع برق لرستان و موافقت استاندار را شاهد بودیم که این موضوع و کاهش ساعات اداری مصرف برق را حدود ۴۰ مگاوات کاهش داد.

وی با تاکید بر اینکه مصرف برق در لرستان همچنان بالاست و انتظار می‌رود مردم در مصرف انرژی مدیریت بیشتری به خرج دهند، اضافه کرد: مصرف برق در استان به حدود ۹۳۸ مگاوات رسید که فاصله زیادی با سهمیه تعیین‌ شده برای ما بود.

جمشیدی از قطع برق ادارات پرمصرف استان نیز خبر داد و افزود: برق ۱۲ اداره پرمصرف در سطح استان که به مصوبه‌های مدیریت مصرف برق عمل نکردند قطع و به ۱۸ اداره و دستگاه اجرایی نیز اخطار قطع داده شد که خوشبختانه رعایت مصرف را لحاظ کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های اجرایی استان بر اساس مصوبه استانداری همکاری لازم را در مدیریت مصرف انرژی داشته باشند، اظهار کرد: کاهش ساعت کاری درپی هشدارهای هواشناسی مبنی بر گسترش سراسری افزایش گرمای هوا و لزوم همراهی و برنامه ریزی در راستای مدیریت مؤثر مصرف انرژی و نیز با هدف حفظ پایداری مصرف برق خانگی، رقم خورد.

جمشیدی گفت: برنامه شرکت توزیع این بود که دو ساعت خاموشی در روز داشته باشیم، اما اگر رعایت نشود، به ناچار باید خاموشی‌های بیشتری اعمال کنیم.

وی با بیان اینکه برای گذر از این روزهای گرم و به حداقل رساندن خاموشی‌ها نیازمند همراهی مشترکان هستیم، یادآور شد: از تمامی مشترکان تقاضا داریم استفاده از تجهیزات برقی پُرمصرف مانند اتو، ظرفشویی، لباسشویی و ... را به ساعات غیرپیک و ترجیحا بعد از ۱۱ شب موکول کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان درباره چرایی افزایش برخی خاموشی‌های اعلام نشده در روزهای اخیر نیز گفت: با توجه به گرمای هوا، در برخی ساعات خصوصا شب و ظهر مصرف لحظه‌ای بسیار بالا می‌رود و با توجه به اینکه انرژی برق از تولید به مصرف بوده و امکان ذخیره ندارد، با کاهش فرکانس شبکه و فرمان قطع اتوماتیک برای پست‌ها و فیدرها مواجه می‌شویم. از سوی دیگر فشار بالایی که به دلیل گرما و افزایش مصرف به شبکه وارد می‌شود، موارد حوادث را افزایش می‌دهد.

جمشیدی همچنین به زمان اوج مصرف اشاره کرد و گفت: اوج مصرف کشور معمولاً بین ساعت ۱۲ تا ۵ بعدازظهر است، اما در استان اوج مصرف بین ساعت ۸ تا ۱۰ شب است که از مردم تقاضا می‌شودکه در این ساعات به مدیریت مصرف توجه کنند تا هم به تجهیزات شرکت توزیع برق و هم به تجهیزات آنها آسیبی وارد نشود.

کد خبر: ۳۵۴٬۲۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha