۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
تامین اعتبار ۴۷ میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری گیلان

تامین اعتبار ۴۷ میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تخصیص ۴۷ میلیارد تومان اعتبار برای مرمت بناهای تاریخی استان در ۴ شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، ولی جهانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: ۴۷ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات تملک دارائی‌های سرمایه‌ای، برای احیا، مرمت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری و میراث فرهنگی ۴ شهرستان در شهرهای ماسوله، ماسال، آستارا، فومن، خمام و رشت جذب شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان افزود: بخشی از این اعتبارات برای مرمت بناهای تاریخی استان، ساماندهی منظر بافت تاریخی ماسوله، ساخت موزه در شهرستان ماسال و مرمت پل چوبی کیاشهر هزینه خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم توسعه صنعت گردشگری و رفع کمبودها در گیلان برای جذب گردشگران داخلی و خارجی بیشتر به این استان شمالی، گفت: علاوه بر مرمت بناهای تاریخی، توسعه امکانات رفاهی در مناطق گردشگری و ساماندهی محوطه‌های باستانی با هدف حفاظت از گنجینه‌های فرهنگی و تاریخی، از دیگر برنامه‌های عمرانی این اداره کل در استان است.

جهانی همچنین ادامه داد: انتظار می‌رود با اجرای این طرح‌ها، گامی مؤثر در برای حفاظت و معرفی هرچه بهتر میراث فرهنگی غنی گیلان و همچنین ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی مناطق مختلف برداشته شود.

کد خبر: ۳۵۳٬۹۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha