۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۵
«زنجان‌رود» به یکی از قطب‌های گردشگری شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
معاون عمرانی استاندار زنجان:

«زنجان‌رود» به یکی از قطب‌های گردشگری شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود

زنجان- معاون عمرانی استاندار زنجان گفت: پروژه گردشگری زنجانرود در صورت تکمیل، می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری شمال‌غرب کشور تبدیل شود و زمینه‌ساز ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار بازار، مسعود بیات منش شامگاه سه‌شنبه در بازدید مسئولان استانی و شهرستانی از پروژه گردشگری زنجانرود، گفت: هدف از این بازدید، بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه، شناسایی موانع احتمالی و اتخاذ تصمیمات لازم برای تسریع در روند اجرای طرح است.

وی بر لزوم بر تسریع در تکمیل و ساماندهی سایت گردشگری زنجانرود تاکید کردو بیان داشت: این طرح در توسعه گردشگری شهرستان اهمیت بسیار بالایی دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان،گفت: طرح ساماندهی سایت گردشگری زنجانرود یکی از پروژه‌های کلیدی در حوزه گردشگری است که نقش بسزایی در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، جذب گردشگر و رونق اقتصادی دارد.

بیات منش تاکید کرد: با همکاری همه‌جانبه‌ دستگاه‌های اجرایی، در تلاشیم این طرح با کیفیت و در زمان‌بندی مشخص به بهره‌برداری برسد و ما به طور جدی پیگیر جذب منابع مالی مورد نیاز هستیم و این اطمینان را به مردم زنجان می‌دهیم که از هیچ تلاشی در مسیر تکمیل این پروژه فروگذار نخواهیم کرد.

وی افزود: پروژه گردشگری زنجانرود به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم طبیعی و فرهنگی شهر، در صورت تکمیل، می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری شمال‌غرب کشور تبدیل شود و زمینه‌ساز ایجاد اشتغال پایدار و تحول در چشم‌انداز شهری زنجان باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان،به چالش‌های موجود به‌ویژه در حوزه تأمین اعتبار اشاره کرد و یاد آورشد: یکی از بخش‌های حیاتی پروژه، لایروبی ادامه‌ مسیر رودخانه پس از پل تاریخی میربهاءالدین است که نقش مؤثری در تکمیل طرح و جلوگیری از مشکلات زیست‌محیطی و شهری آینده دارد.

کد خبر: ۳۵۲٬۷۶۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha