۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
۳۰۹ نیروی کار خارجی غیرمجاز در سیستان و بلوچستان شناسایی شدند

۳۰۹ نیروی کار خارجی غیرمجاز در سیستان و بلوچستان شناسایی شدند

مدیرکل تعاون سیستان و بلوچستان گفت: ۳۰۹ نیروی کار خارجی غیرمجاز در کارگاه‌های استان در سه ماه نخست سال‌جاری شناسایی شدند.

به گزارش بازار، الله نظر شه‌بخش روز سه‌شنبه، اظهار کرد: ۶۳۳ مورد بازرسی از کارگاه‌های دارای نیروی کار خارجی از ابتدای امسال تاکنون در سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

وی با اشاره به جایگزینی ۷۵ مورد نیروی کار ایرانی به جای اتباع خارجی غیرمجاز در این مدت، افزود: ۳۳ گشت مشترک شناسایی اتباع غیرمجاز انجام شد و ۲۴ کارفرمای متخلف که به اخطارها توجه نکرده بودند به مراجع قضایی معرفی شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان کرد: به ازای هر روز استفاده غیرمجاز از نیروی کار خارجی، کارفرما پنج برابر حداقل مزد مصوب شورای عالی کار جریمه می‌شود که این رقم برای امسال حدود ۱۷ میلیون و ۳۱۸ هزار تومان است و در صورت تکرار تخلف، ۲ برابر این مبلغ جریمه خواهد شد.

شه‌بخش ادامه داد: در صورت ادامه تخلف، کارفرما به استناد ماده ۱۸۱ قانون کار به مرجع قضایی معرفی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد حوزه بازرسی ایمنی و بهداشت کار نیز گفت: یک‌هزار و ۷۱۹ مورد بازرسی در سه ماه نخست سالجاری از کارگاه‌های استان صورت گرفت که ۴۷۶ مورد آن مربوط به کارگاه‌های پرخطر مانند ساختمان‌ها، جایگاه‌های سوخت و معادن بود که به صدور یک‌هزار و ۶۹۴ ابلاغیه رفع نقص منجر شد.

وی افزود: در این مدت، پنج هزار و ۶۸۸ نفرساعت آموزش عمومی و تخصصی ایمنی و بهداشت کار برگزار و ۴۲۹ کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در سیستان و بلوچستان تشکیل شد.

شه‌بخش خاطرنشان کرد: همچنین ۱۳ جلسه کمیته بدوی مشاغل سخت و زیان‌آور و یک جلسه تجدیدنظر در مدت مذکور برگزار و به تایید ۲۵۳ پرونده منجر شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به کاهش حوادث کارگاهی، تصریح کرد: در سه ماهه نخست پارسال یک مورد حادثه کارگاهی در استان ثبت شد اما امسال هیچ حادثه‌ای گزارش نشده است.

کد خبر: ۳۵۲٬۵۴۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha