۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
اختصاص ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان اردبیل

اختصاص ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان اردبیل

استاندار اردبیل با اشاره به اختصاص اعتبار ۱۵ هزار میلیارد ریالی سال جاری به این استان گفت: این میزان اعتبار در مرحله مبادله موافقت‌نامه قرار دارد.

به گزارش بازار، مسعود امامی یگانه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خواستار تسریع در جذب اعتبارات سال گذشته دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان شهریور و برگزاری مستمر نشست کمیته‌های مربوط برای جذب اعتبارات شد.

وی با اشاره به تفویض اختیار هیات وزیران به استانداران بر اساس ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: این تصمیم به استانداران اجازه می‌دهد برخی امور را با اختیارات معادل هیات وزیران در سطح استانی انجام دهند و دستگاه‌های اجرایی باید موارد مربوط را برای تصویب به استانداری ارائه کنند.

استاندار اردبیل همچنین بر ضرورت پاسخ‌گویی سریع به استعلامات حوزه سرمایه‌گذاری در راستای شعار سال و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور تاکید کرد و گفت: نباید سرمایه‌گذاران در پیچ‌ و خم اداری معطل بمانند.

امامی یگانه افزود: بر اساس جمع‌بندی سفرهای شهرستانی پنج هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالا تصویب شده که اولویت تخصیص با طرح‌های نیمه‌تمام و مطالبات محلی است.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده نخستین تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۴ در بین استان‌ها به پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت و تاکنون هفت هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال برای این طرح تزریق شده و این روند ادامه دارد.

استاندار اردبیل همچنین با اشاره به بازدید از پروژه‌های عمرانی استان اظهار کرد: تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار از محل اعتبارات ملی با جدیت پیگیری می‌شود و تلاش داریم با جذب منابع جدید و پرداخت مطالبات پیمانکاران، روند اجرا تسریع شود.

امامی یگانه با اشاره به سفر آینده رئیس‌جمهور به این استان گفت: در این سفر جمع‌بندی نهایی برای پروژه‌های اولویت‌دار همچون بیمارستان نجف‌زاده، تکمیل راه‌آهن، توسعه بزرگراه‌ها، طرح‌های آبرسانی و فاضلاب و مدرسه‌سازی ارائه خواهد شد.

کد خبر: ۳۴۹٬۶۳۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha