۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشورهای همسایه وارد ایران شده است

سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشورهای همسایه وارد ایران شده است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان در واکنش به تحرکات رژیم صهیونیستی علیه ایران با سوءاستفاده از خاک برخی کشورهای همسایه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش بازار، مهدی سبحانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان گفت: ما اخبار و اطلاعاتی دریافت کردیم که برخی از ریزپرنده‌ها از برخی کشورهای همسایه وارد ایران شدند.

وی افزود: به خاطر همین هم رییس جمهور ما در تماس تلفنی با رییس جمهور جمهوری آذربایجان از ایشان خواستند که در ارتباط با این مسئله تحقیق جدی انجام دهند.

سبحانی ادامه داد: منتظریم تا ببینیم نتایج بررسی‌ها چه خواهد شد. بعد از اینکه نتایج بررسی‌ها مشخص شود راجع به نحوه واکنش به این مسئله تصمیم می‌گیریم.

سفیر ایران با بیان اینکه ممکن است این احتمال وجود داشته باشد که دشمن صهیونیستی از خاک همسایه ما سوءاستفاده کرده باشد، گفت: البته طرف آذربایجانی به ما اطمینان داده که اجازه نمی‌دهد از خاکش علیه ما استفاده شود.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی به هیچ قانونی پایبند نیست و احتمال اینکه سوءاستفاده کرده باشد وجود دارد.

کد خبر: ۳۴۹٬۵۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha