۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
۵ مرکز خرید گندم در شهرستان اردبیل دایر شد
فرماندار اردبیل:

۵ مرکز خرید گندم در شهرستان اردبیل دایر شد

فرماندار اردبیل از راه‌اندازی پنج مرکز خرید گندم و آمادگی این مراکز برای تحویل حدود ۷۵ هزار تن محصول در این شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، فرزاد قلندری روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی خرید گندم بیان کرد: زمان خرید محصول از ۱۷ تیرماه تعیین شده و پیش‌بینی می‌شود حدود ۹۰ هزار تن گندم در شهرستان اردبیل تولید شود.

وی تصریح کرد: شهرستان اردبیل یکی از قطب‌های تولید گندم در کشور است و حدود ۳۵ هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی آبی و دیم این شهرستان زیر کشت گندم رفته است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت ۱۳ هزار بهره‌بردار در حوزه تولید گندم و هفت هزار بهره‌بردار برای تولید جو ادامه داد: ۲۳ هزار هکتار از اراضی شهرستان اردبیل زیرکشت جو رفته و پیش‌بینی می‌شود ۴۰ هزار تن محصول برداشت شود.

قلندری گفت: کلزا نیز در ۱۲ روستای شهرستان اردبیل با ۱۵۶ بهره‌بردار تولید می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم امسال یک هزار تن کلزا تولید شود.

وی تصریح کرد: سوخت کمباین‌ها در آستانه برداشت محصول در اردبیل با همکاری دستگاه‌های ذیربط تامین شده است.

فرماندار اردبیل بر لزوم تلاش برای تحقق اهداف حوزه کشاورزی آموزش کارشناسان کشاورزی، خرید به موقع محصولات و به روز کردن اطلاعات لازم تاکید کرد.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و مرکز آن، شهرستان اردبیل بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر: ۳۴۹٬۰۴۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha