۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
مزرعه باقلا خشک جویبار به ثمر نشت
در روستای دونچال؛

مزرعه باقلا خشک جویبار به ثمر نشت

جویبار- مزرعه دو هکتاری باقلا خشک در روستای دونچال جویبار به ثمر نشست.

عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی جویبار در گفت‌وگو با خبرنگار بازار از برداشت مزرعه نمایشی باقلا (خشک) در راستای طرح الگوی کشت خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح الگوی کشت، مزرعه نمایشی باقلا (خشک) در روستای دونچال در حوزه مرکز شهید شعبانی شهرستان جویبار برداشت شد.

وی گفت: مزرعه دو هکتاری باقلا رقم فیتو در این شهرستان به مرحله برداشت رسید و با حضور کارشناسان ستادی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیریت و مرکز جهاد کشاورزی شهید شعبانی شهرستان، برداشت محصول انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به روش برداشت باقلا در سطوح بزرگ گفت: در این روش، ساقه‌ها از نزدیک سطح خاک قطع شده و به صورت دسته‌های بزرگ و عمودی در سطح مزرعه قرار داده می‌شوند تا در مجاورت آفتاب خشک شوند. سپس با استفاده از دستگاه خرمنکوب (دانه جدا کن)، دانه‌ها از غلاف جدا می‌شوند.

وی با بیان اینکه باقلا جزو خانواده لگومینوز است، افزود: این محصول باعث تثبیت ازت در خاک شده و غلات کشت شده پس از آن، از رشد مطلوب‌تری برخوردار خواهند بود.

کد خبر: ۳۴۸٬۵۱۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha