۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
سپر انسانی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی| اذعان به مجروحیت بیش از ۲۵۰۰ نفر

سپر انسانی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی| اذعان به مجروحیت بیش از ۲۵۰۰ نفر

وزارت بهداشت اسرائیل از تلفات بالای شب گذشته پاسخ موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی خبر داد و اعلام کرد تا کنون بیش از ۲هزار و ۵۰۰ تن از ساکنان اراضی اشغالی فلسطینی مجروح شده‌اند.

به گزارش بازار، به نقل از «اسرائیل هیوم»، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد آمار مصدومین اسرائیلی در پاسخ موشکی ایران به «بئرالسبع» در جنوب سرزمین‌های اشغالی، به ۵۴ نفر رسید که حال سه نفر از آنان وخیم است.

این وزارتخانه در بیانیه امروز آمار مصدومین اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی را از زمان آغاز عملیات کوبنده «وعده صادق ۳» در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران، ۲ هزار و ۵۱۷ نفر ذکر کرده است. علاوه بر این در طول هفت روز جنگ، ۲۴ نفر نیز کشته‌شده‌اند. با این حال، گزارش‌ها حاکی از آن است که آمار واقعی تلفات بسیار بیشتر بوده و رژیم صهیونیستی تحت سیاست سانسور شدید رسانه‌ای از اعلام آمار دقیق کشته‌شدگان و مصدومین خودداری می‌کند.

بامداد امروز، نیروهای مسلح ایران با موفقیت یک فروند موشک به منطقه موسوم به پارک «گاف یام نیگف» پرتاب کردند. این منطقه در بئر السبع و در کنار دانشگاه بن گوریون واقع است. همچنین یک مجتمع وابسته به سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در مجاورت آن قرار دارد که یگان تکنولوژی «اوفک» وابسته به نیروی هوایی و یگان های دیگر و همچنین فرماندهی منطقه جنوب ارتش رژیم اسرائیل در آن فعالیت می‌کنند.

شبکه ۱۲ تلویزیون همچنین اعلام کرده که موشک شلیک شده به بئر السبع دارای یک کلاهک انفجاری به وزن بیش از ۳۰۰ کیلوگرم بوده است. روزنامه صهیونیستی هاآراتص نیز به نقل از منابع خود با ادعای اینکه ایران فقط یک فروند موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده است اما در عین حال اذعان کرد که تل آویو در رهگیری همین یک موشک نیز شکست خورده است.

به گزارش بازار، آمار مجروحان ساکنان اراضی اشغالی نشان دهنده سیاست این رژیم برای استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی مراکز حساس نظامی است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی در مدت هفت روز حملات تجاوزکارانه به بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، مراکز غیرنظامی از جمله بیمارستان‌ها، ساختمان بهزیستی و ساختمان‌های غیرنظامی را هدف قرار داده و منجر به شهادت شمار زیادی از زنان و کودکان ایرانی شده است.

در پی جنجال مقامات صهیونیستی مبنی بر حمله ایران به بیمارستانی در سرزمین‌های اشغالی، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: این رژیم اسرائیل است که این خونریزی را آغاز کرده است، نه ایران، و این جنایتکاران جنگی اسرائیل هستند و نه ایرانیان که بیمارستان‌ها و غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند. از زمان آغاز جنگ غیرقانونی اسرائیل علیه مردم ایران در هفته گذشته، صدها ایرانی بی‌گناه بی هیچ علت کشته شده اند.

«آصف کوهن» یک مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نیز در مناظره تلویزیونی شبکه ۱۲ این رژیم اعتراف کرد نیروهای مسلح ایران در پاسخ موشکی تلاش می‌کنند به پایگاه‌های نظامی آسیب برسانند و غیرنظامیان جزو اهداف موشکی‌ نیستند. کوهن تصریح کرد که ایران در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، پایگاه‌ها و ساختارهای امنیتی در سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف حمله موشکی قرار می‌دهد.

پیش از این برخی رسانه‌ها از جمله «الجزیره» سیاست ارتش اسرائیل برای استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی را فاش کرده بودند. آسوشیتدپرس نیز بتازگی در گزارشی فاش کرد که اسرائیل بطور «سیستماتیک» از مردم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری به عنوان سپر انسانی برای محافظت از نظامیان خود استفاده می‌کند.

کد خبر: ۳۴۸٬۲۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha