۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
مهاجرانی: گمرکات ۲۴ ساعته فعال هستند| پرداخت مطالبات گندمکاران انجام شد

مهاجرانی: گمرکات ۲۴ ساعته فعال هستند| پرداخت مطالبات گندمکاران انجام شد

سخنگوی دولت گفت: گمرکات کشور به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند و ارائه خدمات بیمه‌ای نیز بدون هیچ‌گونه توقف ادامه دارد.

به گزارش بازار، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت: به منظور افزایش نقدشوندگی، امکان خرید و فروش صندوق‌های درآمد ثابت از روز شنبه ۳۱ خردادماه فراهم خواهد بود.

وی افزود: وزیر راه با دستور رئیس‌جمهور، ستاد بازسازی و بازیابی مناطق مسکونی آسیب‌دیده را راه‌اندازی کرده است تا از بازسازی ساختمان‌های خسارت‌دیده حمایت کند.

مهاجرانی افزود: طی این مدت، ۴۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شده و کشاورزانی که تا سه هفته پیش گندم خود را تحویل داده‌اند، مطالبات خود را دریافت کرده‌اند و پرداخت باقی‌مانده مطالبات نیز در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: حقوق و یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شده است. درباره معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰، بخشی از پاداش پایان خدمت و معوقات همسان‌سازی پرداخت شده و باقی‌مانده آن نیز طی ماه‌های آینده همراه با حقوق پرداخت خواهد شد.

کد خبر: ۳۴۸٬۲۵۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha