۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
۱۳ هزار متقاضی وام ازدواج در گیلان در صف انتظار هستند

۱۳ هزار متقاضی وام ازدواج در گیلان در صف انتظار هستند

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گیلان گفت:بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ متقاضی در استان منتظر دریافت وام ازدواج هستند.

به گزارش بازار، فیروز عزت دوست روز چهارشنبه اظهار کرد: گرچه اعطای وام ازدواج در اردیبهشت ماه امسال نسبت به فروردین شتاب بیشتری داشته اما امید است که این روند بهبود یابد تا از تعداد افراد لیست انتظار کاسته شود.

وی با اشاره به اینکه فروردین ماه امسال ۶۵۰ فقره تسهیلات وام ازدواج به متقاضیان در گیلان پرداخت شده است، افزود: در اردیبهشت ماه هم هزار و ۶۵ مورد وام ازدواج به واجدین شرایط استان پرداخت شد که در مجموع میزان وام پرداختی به آنان به بیش از پنج هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال رسید.

وی به عملکرد پرداخت وام ازدواج طی سال گذشت اشاره و بیان کرد: پارسال ۲۰ هزار و ۴۲۴ متقاضی در استان گیلان موفق به دریافت وام ازدواج شدند که معادل ۶۵ درصد متقاضیان بودند و مجموع وام پرداختی به آنها به بیش از ۶۷ هزار میلیارد ریال رسید.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گیلان با بیان اینکه استان در پرداخت وام ازدواج طی پارسال در رتبه دهم کشور قرار گرفت، افزود: میزان پرداختی این وام در نیمه نخست سال گذشته روند بسیار بهتری داشت و امیدواریم در سال جاری این روند ادامه یابد و گیلان جزو پنج استان برتر کشور در پرداخت این وام قرار گیرد.

به گفته وی، در اردیبهشت ماه گیلان در رتبه سیزدهم کشور را داشت.

وی اظهار کرد: با توجه به تاکید دولت چهاردهم بر رسیدگی به امور جوانان امید است همه مسئولان در این راستا اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی گفت: استاندار گیلان نیز در ستاد ساماندهی امور جوانان استان با تاکید بر کاهش بوروکراسی پرداخت وام ازدواج خواهان تسریع در پرداخت آن به زوج‌ها شده بود.

کد خبر: ۳۴۷٬۲۶۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha