۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
تهدید اروپا برای قطع روابط تجاری با رژیم صهیونیستی

تهدید اروپا برای قطع روابط تجاری با رژیم صهیونیستی

برخی کشورهای اروپایی تهدید کرده‌اند که در پی جنگ علیه غزه، روابط اقتصادی و تجاری خود را با رژیم صهیونیستی به حالت تعلیق درمی‌آورند.

به گزارش بازار، تنش‌های تجاری بین رژیم صهیونیستی و اروپا، در بحبوحه جنگ جاری علیه غزه و پیامدهای انسانی رو به وخامت آن، با سرعت بی‌سابقه‌ای در حال افزایش است و هم بریتانیا و هم اتحادیه اروپا در حال بررسی اقداماتی هستند که می‌تواند منجر به توقف یا لغو توافق‌های تجاری موجود با رژیم اشغالی شود.

در یک تحول قابل توجه، وزارت امور خارجه بریتانیا از تعلیق مذاکرات بر سر یک توافق تجارت آزاد جدید با رژیم صهیونیستی خبر داد و صراحتاً به دولت بنیامین نتانیاهو اشاره کرد. این موضع، ابعاد سیاسی آشکاری را منعکس می‌کند که فراتر از ملاحظات اقتصادی است.

تصمیم بریتانیا در زمان حساسی اتخاذ شده است، زیرا این توافق فرصتی برای رژیم صهیونیستی بود تا روابط تجاری خود را با یکی از برجسته‌ترین قدرت‌های جهان، به ویژه پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، تقویت کند. در سطح وسیع‌تر اروپایی، کمیسر امور خارجه اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه درباره آینده توافق تجاری با رژیم صهیونیستی بحث خواهد کرد.

اگرچه این روند نگرانی‌هایی را در محافل سیاسی و اقتصادی درون رژیم صهیونیستی برانگیخته است، اما هرگونه اصلاح اساسی در توافق موجود با اتحادیه اروپا مستلزم اتفاق آرا ۲۷ کشور عضو است. تاکنون تنها ۱۷ کشور از بازنگری در این توافق حمایت کرده‌اند که احتمال تغییر فوری را کاهش می‌دهد، اما نشان‌دهنده تغییر تدریجی در نگرش اروپایی‌ها نسبت به رژیم صهیونیستی است.

این تحولات در بحبوحه افزایش فشارهای بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی، به ویژه پس از شکست مذاکرات تبادل زندانیان به دلیل موضع سختگیرانه دولت نتانیاهو، رخ داد.

در داخل رژیم صهیونیستی، در بحبوحه هشدارها در مورد کاهش حمایت بین‌المللی و فرسایش اثربخشی عملیات نظامی، درخواست‌ها برای بررسی جامع روند نظامی و سیاسی در غزه رو به افزایش است.

کد خبر: ۳۴۳٬۸۹۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha