۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
۱۸ هزار هکتار از شالیزارهای ساری نشاکاری شد
مدیر جواد کشاورزی ساری:

۱۸ هزار هکتار از شالیزارهای ساری نشاکاری شد

ساری- علوی، مدیر جهاد کشاورزی ساری از انجام ۱۸ هزار هکتار نشاکاری در شالیزارهای منطقه خبر داد.

اسماعیل علوی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار از پیشرفت ۹۸ درصدی شخم اولیه در ۲۵ هزار و ۳۲۲ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد و بر اهمیت آمادگی کشاورزان برای نشاء به‌موقع تأکید کرد.

وی گفت: تاکنون ۲۵ هزار و ۱۰ هکتار از اراضی شالیزاری ساری، معادل بیش از ۹۸ درصد کل اراضی زیر کشت، شخم و شیار اولیه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: همچنین ۲۴ هزار و ۹۶۰ هکتار از شالیزارهای ساری آب‌تخت اولیه شده و ۱۸ هزار و ۳۸۵ هکتار نشاءکاری شده و ۲۵ هزار هکتار از شالیزارها خزانه گیری شده است.

علوی با تأکید بر اهمیت آمادگی کشاورزان برای نشاء به‌موقع، اظهار کرد: رعایت اصول فنی می‌تواند نقش مهمی در افزایش عملکرد تولید برنج داشته باشد.

وی اعلام کرد:در تلاش است تا با ارائه خدمات و مشاوره‌های لازم به کشاورزان، زمینه را برای تولید هرچه بیشتر و با کیفیت‌تر برنج در این شهرستان فراهم کند.

کد خبر: ۳۴۳٬۳۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha