۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۸
هدیه یک میلیون ریالی، ویژه افتتاح حساب متابانک موسسه اعتباری ملل

هدیه یک میلیون ریالی، ویژه افتتاح حساب متابانک موسسه اعتباری ملل

موسسه اعتباری ملل هدیه یک میلیون ریالی، ویژه افتتاح حساب متابانک در نمایشگاه اینوکس و فاینکس ۱۴۰۴ می دهد.

به گزارش بازار، اولین نمایشگاه تخصصی بانک، بورس و بیمه (اینوکس)، روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، افتتاح شد.

موسسه اعتباری ملل با حضوری هدفمند و قدرتمند، مشارکتی متفاوت و حرفه‌ای را در این رویداد رقم زد.

یکی از محورهای ویژه این حضور، معرفی متابانک (نئوبانک موسسه اعتباری ملل) بود که توسط شرکت فام طراحی و توسعه یافته است.

به مناسبت این رویداد اقتصادی، موسسه اعتباری ملل طرح تشویقی ویژه‌ای برای بازدیدکنندگان نمایشگاه در نظر گرفته است. بر این اساس، علاقه‌مندان می‌توانند با دانلود اپلیکیشن متابانک و وارد کردن کد معرف melal۱۴۰۴ در هنگام ثبت‌نام، پس از افتتاح حساب غیرحضوری، مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال هدیه در حساب خود دریافت کنند.

نخستین نمایشگاه بانک، بورس و بیمه مشهد از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خردادماه ۱۴۰۴، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای آشنایی بیشتر با خدمات نوآورانه موسسه اعتباری ملل و دریافت راهنمایی حضوری، به غرفه این موسسه در سالن فردوسی مراجعه کنند.

کد خبر: ۳۴۳٬۲۲۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha