۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
توسعه زیرساخت ارتباطی بدون اصلاح تعرفه‌ها ممکن نیست
محمدرضا احمدی‌سنگری، نماینده رشت مطرح کرد

توسعه زیرساخت ارتباطی بدون اصلاح تعرفه‌ها ممکن نیست

محمدرضا احمدی‌سنگری، نماینده رشت گفت: ما در مسیر پیشرفت کشور نیاز به زیرساخت‌های ارتباطی روزآمد و قدرتمند داریم.

به گزارش بازار، محمدرضا احمدی‌سنگری، نماینده رشت در مجلس در گفت‌وگو با نشان تجارت با بیان اینکه نمی‌توان انتظار توسعه خدمات ارتباطی را بدون تأمین منابع داشت، بر ضرورت بازنگری تدریجی در تعرفه‌های اپراتورها تأکید کرد.

وی افزود: ما در مسیر پیشرفت کشور نیاز به زیرساخت‌های ارتباطی روزآمد و قدرتمند داریم. تحقق این هدف بدون سرمایه‌گذاری در تجهیزات، فناوری و منابع انسانی ممکن نیست و طبیعتاً بخش قابل‌توجهی از این منابع باید از محل تعرفه‌های منطقی و واقعی تأمین شود.

احمدی‌سنگری تصریح کرد: تثبیت طولانی‌مدت تعرفه‌ها با وجود افزایش چندبرابری هزینه‌ها، به تدریج اپراتورها را در حاشیه زیان قرار می‌دهد و مانع از به‌روزرسانی شبکه‌ها و توسعه خدمات می‌شود. باید بپذیریم که هزینه‌ها در این بخش، ارزی است و وقتی دلار و یورو گران شده، نمی‌توان با تعرفه‌های پنج یا شش سال پیش انتظار ارائه خدمات پایدار و باکیفیت داشت.

نماینده رشت همچنین با اشاره به نقش کلیدی اینترنت و ارتباطات در آموزش، تجارت، سلامت و زندگی روزمره افزود: ما اگر امروز با درایت و دقت، اجازه افزایش تدریجی و کنترل‌شده تعرفه‌ها را ندهیم، فردا با بحران جدی در کیفیت خدمات مواجه خواهیم شد. آن زمان دیگر کار از دست ما خارج می‌شود.

وی گفت: مردم حق دارند نگران گرانی باشند، ولی باید بدانیم که گرانی بی‌برنامه با گرانی هدفمند برای حفظ کیفیت، تفاوت دارد. این اصلاح اگر با نظارت دقیق همراه باشد، به نفع مردم و آینده کشور خواهد بود.

کد خبر: ۳۴۲٬۹۲۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha