۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
قطر: در حال گفت‌گو با ایران و عمان برای پر کردن شکاف بین واشنگتن و تهران هستیم

قطر: در حال گفت‌گو با ایران و عمان برای پر کردن شکاف بین واشنگتن و تهران هستیم

نخست‌وزیر قطر گفت: در حال گفت‌وگو با ایران و عمان برای کاهش تنش‌های تهران-واشنگتن هستیم. خاورمیانه برای آمریکا اولویت دارد.

به گزارش بازار،‌ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر گفت: خاورمیانه و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای دولت آمریکا اولویت دارند. روابط بین قطر و ایالات متحده در تمام دولت‌ها قوی باقی مانده است.

طبق گزارش الجزیره، وی افزود: سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به خاورمیانه ویژه بود و ما در مورد امنیت منطقه‌ای و همکاری‌های اقتصادی گفت‌وگو کردیم. ما خوشحالیم که خاورمیانه و منطقه خلیج فارس اولویت دولت ترامپ است.

وی گفت: ما در تلاش هستیم تا برای توافقی میانجی‌گری کنیم که گروگان‌ها را آزاد کند و رنج فلسطینی‌ها را در غزه کاهش دهد. از زمان آغاز جنگ غزه، ما تلاش کرده‌ایم توافقی را برای پایان دادن به آن و بازگرداندن گروگان‌ها به خانواده‌هایشان انجام دهیم. در طول یک سال و نیم مشخص شد که تنها راه مذاکره است. مذاکرات تبادل اسرا اغلب با بازی‌های سیاسی خراب می‌شد.

نخست وزیر قطر گفت: ما در حال گفت‌گو با ایران و عمان برای پر کردن شکاف بین واشنگتن و تهران هستیم. دونالد ترامپ در تلاش است تا از تشدید تنش با ایران جلوگیری کند و این مثبت است.

وی افزود: ما با مصر و ایالات متحده به تلاش برای دستیابی به آتش‌بس در غزه ادامه می‌دهیم. ما فکر می‌کردیم که آزاد کردن عیدان الکساندر، زندانی صهیونیست-آمریکایی به تراژدی غزه پایان می‌دهد اما پاسخ، بمباران خشونت آمیز توسط اسرائیل بود.

کد خبر: ۳۴۲٬۷۹۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha