۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
گام نهایی حفاری دهمین چاه گازی میدان کیش

گام نهایی حفاری دهمین چاه گازی میدان کیش

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در پروژه‌های حفاری از آغاز مراحل تکمیل نهایی دهمین حلقه چاه در پروژه ۱+۱۲ در میدان گازی کیش خبر داد.

به گزارش بازار، به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، عبدالکریم علی‌محمدی با اشاره به اینکه نهمین حلقه چاه در میدان گازی کیش در گستره عملیاتی شرکت نفت و گاز پارس اواخر فروردین‌ امسال تکمیل شد، اظهار کرد: با ترخیص دستگاه حفاری ۶۹ فتح، مراحل تکمیل چهار حلقه چاه باقی‌مانده در این میدان با استفاده از دکل حفاری سنگین خشکی ۶۱ فتح انجام می‌شود.

وی با اشاره به تعامل سازنده و هم‌افزایی میان مدیریت ارشد و متخصصان شرکت نفت و گاز پارس به‌عنوان کارفرما و شرکت ملی حفاری، با بیان اینکه تکمیل پروژه ۱+۱۲ با شتاب ادامه دارد، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، این پروژه در نیمه نخست امسال به پایان خواهد رسید و رایزنی‌ها میان دو شرکت برای مشارکت در برنامه توسعه میدان در جریان است.

کد خبر: ۳۴۲٬۷۰۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha