به گزارش بازار، شاباک مدعی بازداشت یک جوان ۱۸ ساله اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران و جمعآوری اطلاعات حساس درباره نخستوزیر سابق نفتالی بنت شد.
سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) ادعا کرد که یک اسرائیلی ۱۸ ساله از ساکنان یفنه در جنوب حیفا را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرده است.
شاباک در توضیح این امر، مدعی شد که دستگاه اطلاعات ایران، یک جوان ۱۸ ساله اسرائیلی را از شهر یفنه برای جمعآوری اطلاعات حساس و انجام اقدامات در راستای منافع ایران، استخدام کرده بود و این جوان، اطلاعات حساسی درباره نخستوزیر سابق نفتالی بنت در زمان بستری شدن در بیمارستان جمعآوری میکرد.
بر اساس این گزارش، این جوان چند هفته پیش دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفت و در نهایت به جرم خود اعتراف و پشیمانی خود را از اعمالش ابراز کرد.
شاباک در ادامه مدعی شد که در ابتدا، از این جوان خواسته شده بود در ازای دریافت چند صد دلار، وظایف روتیتی مانند عکسبرداری از بنری با نوشته «سنوار زنده است» در نزدیکی یک مرکز پلیس، عکسبرداری از پوسترها علیه نخستوزیر بنیامین نتانیاهو و سوزاندن لباس ارتش اسرائیل را انجام دهد.
بر اساس این ادعا، افسر اطلاعاتی ایرانی در ادامه از این جوان خواسته که اطلاعاتی درباره نفتالی بنت جمعآوری کند و او را به رفتن به بیمارستانی که نخستوزیر سابق در آن بستری بود، هدایت کرده و از او خواسته بود از ورودیها و خروجیهای بیمارستان عکس بگیرد. همچنین این جوان به بخشی که نفتالی بنت بستری بود هدایت شد و از محافظان شاباک در آنجا عکس گرفت.
نظر شما