۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
اکتشاف معادن در سیستان‌وبلوچستان با کمک هوش مصنوعی
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان مطرح کرد

اکتشاف معادن در سیستان‌وبلوچستان با کمک هوش مصنوعی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: باید بر روی مهارت‌های عملی کار کنیم، سیستان و بلوچستان می‌تواند در حوزه هوش مصنوعی به کشور کمک کند.

به گزارش بازار، داود شهرکی افزود: در سند راهبرد توسعه کشور جمهوری اسلامی، ما برای خود در منطقه، آسیا و دنیا هدف‌گذاری کرده‌ایم و بر روی ۶ محور تمرکز کرده‌ایم. اگر قرار است جزو کشورهای شاخص باشیم، باید به مزیت‌های نیروی جوان، وسعت ایران، هم‌مرزی با کشورهای متعدد، دسترسی به آب‌های آزاد، ذخایر معدنی و انرژی‌های تجدیدپذیر توجه کنیم، تمامی این شاخصه‌ها در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

شهرکی در ادامه بیان کرد: ورود دانشگاه به حوزه صنعت و معدن راه حلی برای حل مسائل سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود.

مدیرکل صمت استان اظهار کرد: نکته دیگر این است که باید به نیروی متخصص بومی استان توجه داشته باشیم و از ظرفیت فارغ‌التحصیلان در تمامی صنایع معدنی بهره‌برداری کنیم.

وی ادامه داد: همچنین باید بر جذب نیروی متخصص استان و گردش مالی کارخانجات بزرگ در بانک‌های استان تمرکز کنیم تا تقویت و تخصیص وام‌دهی انجام شود.

شهرکی افزود: با شناسایی چالش های اصلی صنایع و معرفی آن به دانشگاه ها می توانیم با کمک دانشجویان، هم هزینه‌ها کاهش یابد و هم باری از دوش صنعت برداشته شود.

کد خبر: ۳۴۱٬۲۸۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha