۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
توقف تغییر کاربری غیرمجاز در ۳۹ هزار مترمربع زمین‌های کشاورزی هرمزگان

توقف تغییر کاربری غیرمجاز در ۳۹ هزار مترمربع زمین‌های کشاورزی هرمزگان

مدیر امور اراضی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح ۳۹ هزار و ۴۷۰ مترمربع زمین کشاورزی استان طی هفته گذشته شناسایی و متوقف شده است.

به گزارش بازار، منصور شفیعی روز سه‌شنبه با اعلام این خبر افزود: ۹ مورد از تغییر کاربری‌های غیرمجاز شامل دیوارکشی و ساخت بنا به مساحت ۳۸ هزار و ۷۳۰ مترمربع در مناطق «گودو، چلو گاو میشی، شهوار قدیم و خواجه شمسی» شهرستان میناب، ۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز شامل پی‌کنی، پی‌ریزی و دیوارکشی به مساحت۵۴۰ مترمربع در منطقه «پاتل ایسین» بندرعباس و یک مورد تغییر کاربری غیر مجاز شامل دپوی زباله به مساحت ۲۰۰ مترمربع در منطقه «گزیر» بندرلنگه از طریق گشت‌زنی کارشناسان گشت این شهرستان‌ها شناسایی شده است.

وی با اشاره به اهمیت حفظ کاربری اراضی کشاورزی، اظهار کرد: شناسایی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز، تضمین کننده امنیت غذایی کشور است و این سازمان با جدیت این موضوع را پیگیری می‌کند.

گفتنی است؛ سازمان جهادکشاورزی هرمزگان به صورت مستمر با گشت‌زنی و پایش اراضی کشاورزی، با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز برخورد قانونی می‌کند.

کد خبر: ۳۴۱٬۲۳۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha