۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
اجرای هزار کیلومتر طرح فیبر نوری در مناطق محروم مازندران آغاز شد
رییس بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران:

اجرای هزار کیلومتر طرح فیبر نوری در مناطق محروم مازندران آغاز شد

رییس بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران گفت: ۲هزار و ۵۵۰ طرح محرومیت زدایی در مناطق محروم استان در دست اجرا است

به گزارش بازار، محمد مهدی اقبال پور روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران در ساری افزود :‌ طرح فیبر نوری در مناطق کوهستانی و کوهپایه‌ای که از ظرفیت بسیار بالایی در تولیدات محصولات کشاوزی زراعی و باغی دارد، با هدف مقابله با واسطه گران بازار توسط بسیج سازندگی در حال اجرا است.

وی با توضیح این نکته که دستیابی به بازار محصولات تولیدی و کشاورزی روستاییان از طریق فضای مجازی با همکاری دهیار، شورای اسلامی و پایگاه بسیج انجام می شود، ادامه داد:‌ وقتی زیر ساخت های ارتباطی فراهم شود به راحتی با احصاء نظام مسایل هر روستا می توان نسبت به حل آن اقدام کرد.

این مسوول بسیج سازندگی مازندران به اهمیت ایجاد زنجیره تولیدات محصولات کشاورزی و تولیدی روستاییان اشاره کرد و بیان داشت:باید از خام فروشی محصولات کشاورزی در روستاها جلوگیری شود.

وی هدف گسترش برنامه های قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران را اقتصادی کردن روستاهای استان عنوان کرد و گفت:‌ سال گذشته سه هزارو ۸۰۰ میلیارد ریال برای حدود ۱۵۰ روستا در حمایت از تولیدکنندگان بومی کمک تسهیلاتی شده است.

اقبال پور بیان داشت: مشاغل خانگی روستا های مازندران با هدف جلوگیری از مهاجرت به شهرها مورد حمایت جدی قرارگاه اقتصاد مقاومتی است.

این مقام مسوول، تسهیل قوانین و مقررات در کسب و کار در روستاها را از اهداف مهم فعالیت قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا مازندران عنوان کرد و گفت: ساماندهی بازار محصولات واحدهای تولیدی اقتصاد مقاومتی در روستاها همواره باید مورد اهتمام قرار بگیرد.

وی توانمند سازی در مشاغل خانگی با هدف تدوام این جریان را از اهداف اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: همسو با این رویکرد حدود سه هزار نفر از روستاییان مازندران در بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی آموزش اقتصاد مقاومتی را دریافت کردند.

ساخت پنج هزار واحد مسکونی محرومان در مازندران
وی آبزی پروری، باغداری، صنایع تبدیلی، دام و طیور، صنایع دستی را از موضوع های دوره آموزشی در اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران برشمرد و اظهار داشت: از سوی دیگر طی پنج سال گذشته حدود پنج هزار مسکن روستایی محرومان توسط بسیج سازندگی استان ساخته شده است و اکنون نیز حدود ۷۰۰ واحد مسکونی در دست ساخت است.

رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران کمبود زمین را از چالش‌های جدی در تامین مسکن محرومان در روستاها عنوان کرد و گفت: قرارگاه جهادی با چهار هزار گروه در بخش های مختلف مازندران فعال هستند.

وی سرمایه مهم سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران را نیروهای انسانی در قالب گروه های جهادی دانست و ادامه داد:‌ فعالیت ۲۰۰ گروه جهادی واکنش سریع در مازندران از گروه های جهادی افتخار آمیز سپاه کربلا استان است.

اقبال پور با اشاره به این نکته که قرارگاه محرومیت زدایی با هدف اجرای طرح های عمرانی کمک کار دستگاه های اجرایی استان مازندران است، گفت: اجرای طرح های عمرانی در بخش های راه سازی، آبرسانی، مدرسه سازی، بهداشت و درمان، ساماندهی گلزار شهدا است.

وی به فعالیت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به عنوان دیگر بخش بسیج سازندگی مازندران اشاره کرد و گفت: از ۲ سال گذشته ۳۸۰ کیلومتر خط انتقال آبرسانی در مناطق محروم روستایی استان اجرایی شده است.

اقبال پور گفت: این قرارگاه در ۲۴ گروه تخصصی فعالیت دارد و امسال نیزاجرای ۱۴۰ کیلومتر لوله گذاری آب در دست اجرا است، با توجه به کوهستانی و سخت گذر بودن مناطق محروم استان هزینه‌های سنگینی را در پی دارد.

شناسایی ۷۰ منطقه کم برخوردار مازندران
وی کاشت یک میلیون اصله درخت در مناطق مختلف مازندران به خصوص در زمین های روستایی و سواحل دریای خزر را از برنامه های مهم بسیج سازندگی عنوان کرد و توضیح داد: از اوخر سال گذشته تا کنون حدود ۵۰۰ هزار اصله نهال غرس شد.

اقبال پور با بیان این که طبق برنامه غرس نهال درخت در ۵۰۰ هکتار از زمین های مازندران عملیاتی شده است، گفت: نگهداری درختان مهمتر ازکاشت آن است موضوعی که همه مردم و مسوولان باید همکاری همه جانبه داشته باشند.

وی از شناسایی ۷۰ نقطه کم برخوردار روستایی مازندران که به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در فقر شدید هستند، خبر داد و گفت: بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران علاوه بر اجرای طرح های عمرانی مشکلات اجتماعی روستاییان از جمله اعتیاد و فرزندآوری و زنان سرپرست خانوار را مورد اهتمام قرار داده است.

آخرین وضعیت نیروگاه زباله سوز ساری
رییس سازمان بسیج سازندگی مازندران با بیان اینکه سایت اصلی سایت زباله سوز ساری آماده شده است، گفت : اکنون طرح‌های تامین آب، برق و راه دسترسی‌ زباله سوز در حال اجرا است.

وی توضیح داد: تجهیزات نیروگاهی زباله سوز ساری نیز وارد کارگاه شده و در حال نصب است.

اقبال پور به پیگیری مداوم شخص استاندار مازندران نسبت به بهره برداری هر چه زدوتر نیروگاه ساری اشاره کرد و گفت: همکاری دستگاههای اجرایی نیز مثبت و مطلوب است.

عملیات ساخت نیروگاه ۴۵۰ تُنی زباله‌سوز ساری سال ۱۳۸۸ شروع شد تا بار گزاف حمل چندین دهه ای حمل زباله‌های مرکز استان مازندران به دیگر مناطق و همچنین مشکلات زیست محیطی آن برداشته شود. اما این طرح مهم زیست‌محیطی با توجه به پیشرفت فیزیکی مطلوب تاکنون به بهانه‌های مختلف تکمیل و بهره‌برداری نشده و مانند کلاف سردرگمی شده که کسی را امید به تکمیل این طرح مهم در آینده نزدیک نیست.

اقبال پور در خصوص باز سازی ورزشگاه فوتبال شهید متقی ساری نیز گفت: این طرح به یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و اکنون نیز بسیج سازندگی با توجه به این که ۱۵۰ میلیارد ریال هم طلب دارد اما عملیات اجرای طرح تعطیل نشده است.

کد خبر: ۳۴۱٬۰۶۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha