۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
تکمیل مسکن مددجویان خراسان‌شمالی نیازمند ۷۴۰ میلیارد ریال است
مدیرکل کمیته امداد امام(ره) خراسان‌شمالی:

تکمیل مسکن مددجویان خراسان‌شمالی نیازمند ۷۴۰ میلیارد ریال است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌شمالی گفت: تکمیل یکهزار و ۴۶۷ واحد مسکن مددجویان استان نیازمند ۷۴۰ میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش بازار، مجید الهی راد روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد یکهزار و ۲۶۹ واحد روستایی و ۱۹۸ واحد آن شهری است.

وی افزود: ۲۰۰ واحد در قالب تفاهم نامه شهری با بنیاد مسکن، ۴۶۳ واحد تفاهم نامه روستایی با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ۵۰۹ واحد با سپاه حضرت جوادالائمه (ع) استان است.

الهی راد در خصوص پیشرفت فیزیکی این واحدهای مسکونی، گفت: ۵۰۹ واحد در مرحله اخذ پروانه ساختمان، ۲۰۰ واحد در مرحله فونداسیون، ۳۵۰ مرحله اسکلت سقف و مابقی در مرحله سفت کاری و نازک کاری است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی خاطرنشان کرد: میانگین و سرانه ساخت هر واحد مسکن ۶۰ متر مربع است که با تامین اعتبار سال ۱۴۰۵ تحویل مددجویان می شود.

تحویل ۷۰۹ واحد مسکونی به نیازمندان
الهی راد گفت: به ازای هر واحد مسکونی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام بنیاد مسکن، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هم وام بلاعوض و مابقی آن آورده مددجو است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی افزود: سال گذشته ۷۰۹ واحد تکمیل و تحویل مددجویان زیرپوشش این نهاد شد.

الهی راد با اشاره به اینکه امروزه سلامت، اشتغال و معیشت به عنوان اساسی ترین نیازهای قشر محروم جامعه شناخته شده است، گفت: یکی از خدمات تأثیرگذار در حوزه خدمات رسانی به قشر محروم جامعه بحث توانمندسازی و تامین و بهسازی مسکن مددجویان است.

خراسان شمالی با جمعیت بیش از یک میلیون نفری دارای ۵۳ هزار خانوار شامل ۱۰۶ هزار مددجوی زیر پوشش خدمات نهاد حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) است.

۵۰ درصد این مددجویان بانوان و مابقی را مردان تشکیل می دهند که ۶۶ درصد افراد زیر پوشش در مناطق روستایی و ۳۴ درصد هم در مناطق شهری استان ساکن هستند.

کد خبر: ۳۴۱٬۰۳۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha