۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
۳۶۰ هکتار از زمین‌های چهارمحال و بختیاری به کشت گل‌محمدی اختصاص یافت

۳۶۰ هکتار از زمین‌های چهارمحال و بختیاری به کشت گل‌محمدی اختصاص یافت

معاون مدیریت باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش منابع آبی و خشکسالی گفت: تاکنون ۳۶۰ هکتار از زمین‌های این استان به کشت گل‌محمدی اختصاص یافته است.

به‌گزارش بازار، یزدان احمدزاده روز شنبه با بیان این نکته که از این سطح ۷۰ هکتار به‌صورت دیم و ۲۹۰ هکتار به‌طور آبی کشت شده است افزود: شهرستان بروجن با ۱۲۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت گل‌محمدی را در بین شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری به خود اختصاص داده است و پس از آن شهرکرد با ۶۰ هکتار در رتبه دوم قرار دارد.

احمدزاده گل‌محمدی را جزو گیاهان کم‌آب‌بَر و مقاوم به خشکی اعلام و تصریح کرد: میانگین برداشت گل‌محمدی در زمین‌های آبی و دیم چهار تن است و در مجموع یک‌هزار و ۴۰۰ تن گل‌محمدی در چهارمحال و بختیاری برداشت می‌شود.

وی یکی از شاخص‌ترین صفات گل‌محمدی را بقاء و سازگاری آن با خشکی دانست و یادآور شد: در مناطقی که بارش سالانه آن نزدیک به ۳۰۰ میلی‌متر و بیشتر است، امکان کشت گل‌محمدی به‌طور دیم وجود دارد و در صورت نیاز به آبیاری نیز، حتی با دو تا سه مرحله آبیاری در سال، این گیاه به ثمر می‌نشیند.

کد خبر: ۳۴۰٬۷۲۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha