۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
بهره‌برداری فاز سوم بزرگترین پرورش ماهی آب‌چشمه شرق کشور در بجنورد

بهره‌برداری فاز سوم بزرگترین پرورش ماهی آب‌چشمه شرق کشور در بجنورد

فاز سوم بزرگترین پرورش ماهی آب‌چشمه شرق کشور در بجنورد با ۵۰ میلیارد ریال اعتبار امروز (چهارشنبه) با حضور استاندار خراسان‌شمالی بهره برداری شد.

به گزارش بازار، مجتمع پرورش ماهی «پارسه» واقع در کیلومتر ۳۰ جاده بجنورد به مشهد در سال ۹۴ کلنگ زنی و در سال ۹۵ به بهره برداری رسید.

سال ۱۴۰۲ این مجموعه با گسترش در فاز دوم و ساخت استخرهای ذخیره حجیم مفتخر به عنوان بزرگترین مجموعه پرورش ماهی آب چشمه در شرق ایران شد.

مجری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خراسان‌شمالی در این باره اظهار کرد: با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی این نهاد فاز سوم این مجموعه پرورش ماهی در قالب با پنج استخر هشت وجهی به قطر ۱۲ متر و یک استخر ریس وی (مستطیلی) به ابعاد ۱۲ در۲۵ به صورت مسقف احداث شد.

عفت رحمانی افزود: با اجرای فاز سوم این مجتمع پرورش ماهی تعداد افراد شاغل در آن به ۳۰ نفر افزایش یافت.

وی با بیان اینکه مهمترین ویژگی این مجموعه بهره گیری از ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب چشمه است، گفت: وسعت ۲ هکتاری این مجموعه، ساخت استخرهای ارگانیک خاکی را امکان پذیر کرده است به گونه ای که شرایط آب زیر سطحی منطقه و مدیریت تولید باعث تولید محصولی ویژه و ارگانیک خواهد شد.

رحمانی تصریح کرد: این مجتمع پرورش ماهی اکنون ظرفیت تولید ۱۲۰ تن ماهی را دارد و بهره گیری از نانو حباب ساز و چیلر، به تولیدی بیش از این منجر می شود.

تنها در حدود یک هشتم منابع آبی خراسان شمالی صنعت آبزی پروری ایجاد شده است در حالی‌که ظرفیت بسیار بالایی برای فعالیت در این بخش اقتصادی وجود دارد.

در این استان ۸۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب شامل سدها، رودخانه ها، چشمه ها و قنات ها منابع آبی وجود دارد که از این میزان تنها در ۱۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب آن صنعت آبزی پروری شامل مزارع سردابی و گرمابی ایجاد شده است.

کد خبر: ۳۳۹٬۹۶۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha