۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
تشکیل ۵۰ کمیسیون خرید تضمینی گندم در لرستان

تشکیل ۵۰ کمیسیون خرید تضمینی گندم در لرستان

سرپرست اداره‌ کل غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: خرید تضمینی گندم از اواخر ماه جاری در استان آغاز می‌شود که ۵۰ کمیسیون تخصصی خرید در این خصوص تشکیل شده است.

به گزارش بازار، سعید دارابی روز یکشنبه افزود: خرید تضمینی گندم تا اوایل مهرماه در استان ادامه دارد که طبق برآورد هفته های گذشته خرید ۴۰۰ هزار تن پیش بینی شده بود اما اکنون با کاهش بارندگی های بهاره، احتمال افت این میزان نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: طبق مصوبه شورای قیمت گذاری خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی با قیمت ۲۵۰ هزار ریال و گندم دوروم ۲۱۰ هزار ریال تعیین شده است.

سرپرست اداره‌ کل غله و خدمات بازرگانی لرستان در خصوص ذخیره سازی گندم نیز یادآور شد: ظرفیت استان ۸۵۰ هزار تن است که از این میزان، ۲۰۰ هزار تن ملکی و متعلق یه اداره غله و مابقی بخش خصوصی است، بنابراین مشکلی برای سیلو و مکان ذخیره سازی محصول وجود ندارد.

دارابی با اشاره به خرید تضمینی ۵۴۰ هزار تن گندم در سال گذشته گفت: مصرف آرد در استان طی سال گذشته کاهش یافت که صرفه‌جویی اقتصادی معادل پنج هزار میلیارد ریال را به همراه داشته است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ میزان مصرف آرد در لرستان ۳۰۰ هزار تن بود که این رقم در سال گذشته، حدود ۲۵ هزار تن کاهش یافت و به ۲۷۶ هزار تن رسید که این امر موجب صرفه جویی اقتصادی شد.

کد خبر: ۳۳۹٬۲۴۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha