۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۸
گروسی: توافق با ایران بسیار مهم است| گفت‌وگوها به برخی جزئیات فنی رسیده‌

گروسی: توافق با ایران بسیار مهم است| گفت‌وگوها به برخی جزئیات فنی رسیده‌

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بر اهمیت حیاتی توافق با ایران برای کاهش تنش‌ها تاکید کرد و از پیشرفت مذاکرات به سوی جزئیات فنی خبر داد.

به گزارش بازار، در اظهاراتی مهم، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA)، دستیابی به توافق با ایران را برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی “بسیار مهم” ارزیابی کرد. وی ضمن اعلام حمایت از مذاکرات جاری میان ایران و ایالات متحده، بر لزوم جدیت در پیگیری ابعاد فنی این گفت‌وگوها تاکید نمود.

گروسی با اشاره به ضرورت وجود توافقی “قابل اتکا، قوی و قابل راستی‌آزمایی”، نقش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در راستی‌آزمایی این توافق حیاتی دانست و هشدار داد که بدون حضور IAEA، هرگونه توافقی “بر پایه‌ای سست بنا خواهد شد”.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین از پیشرفت مذاکرات و رسیدن آن‌ها به “برخی جزئیات فنی” خبر داد و تصریح کرد که این مذاکرات، بحث درباره احیای برجام نیست، بلکه معطوف به دستیابی به توافقی “تازه، شفاف و صریح، ساده‌تر و کم‌جزئیات‌تر” است.

این اظهارات گروسی در حالی مطرح می‌شود که گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال دستیابی به توافق موقت میان ایران و ایالات متحده در ازای محدود کردن بخشی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران، افزایش یافته است.

کد خبر: ۳۳۸٬۶۳۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha