۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
کد خبر: . ۳۳٬۶۷۴
سیستم معاملات بورس تهران تا ۳ ماه آینده تغییر می کند/حذف معاملات بعدازظهر

دهقان، مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران گفت: به دلیل فشار زیاد بر روی سامانه معاملات بورس تهران، در حال پیاده سازی و اجرای یک سری راهکارهای فنی هستیم.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار به نقل از بازار سرمایه ایران، روح الله دهقان، مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در خصوص تغییر زیرساخت سیستم معاملاتی بیان داشت: به دلیل فشار زیاد بر سامانه معاملاتی بورس تهران در حال پیاده سازی و اجرای راهکار فنی هستیم.

وی ادامه داد: این راهکار جدید از دید کاربر بیرونی قابل مشاهده نیست که دلیل آن هم این است که یک سری تفکیک هایی داخل سامانه معاملاتی انجام خواهد شد که کاربر بیرونی متوجه این تغییرات نمی شود و فقط به دلیل این که در سامانه معاملاتی بورس تهران، افزایش ظرفیت داشته باشیم، معاملات بر روی دو زیر ساخت سخت افزاری مجزا انجام خواهند گرفت.

دهقان در ادامه توضیح داد: هماهنگونه که هم اکنون معاملات بورس تهران و فرابورس در دو زیر ساخت سخت افزاری مجزا انجام می شوند، با پیاده سازی این راهکار جدید، معاملات سامانه بورس تهران شامل دو زیر ساخت مجزا خواهد شد.

وی ادامه داد: به این ترتیب نمادهای بورس تهران بین این دو زیرساخت تقسیم می شوند ولی از دید کابر هیچ چیز قابل مشاهده نیست.

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در ادامه افزود: به احتمال زیاد با پیاده سازی این راهکار جدید، معاملاتی بعدازظهرها انجام نخواهد شد و ساعات معاملات به سیستم سابق باز می گردد. البته همه چیز بستگی به شرایط بازار خواهد داشت.

وی در پایان گفت: اقدامات فنی این تغییرات زیرساختی در حال انجام است و به نظر می رسد تا دو الی سه ماه آینده به بهره برداری برسد.

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
کد خبر: ۳۳٬۶۷۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 6 =