به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، نفت خام برنت با کاهش ۲۱ سنتی یا ۰.۴ درصدی هر بشکه ۴۳.۰۸ دلار معامله شد و نفت خام آمریکا نیز با کاهش ۲۵ سنتی یا ۰.۶ درصدی به بشکه ای ۴۰.۶۵ دلار رسسد؛ هر دو شاخص روز گذشته به ترتیب ۰.۵ و ۰.۷ درصد افزایش قیمت داشتند.
«تاماش وارگا» تحلیلگر PVM Oil Associates گفت: محدود بودن دامنه نوسان نفت به دلیل نگرانیها از موج دوم شیوع کرونا و بازارهای بورس قوی به ویژه در چین بوده و این در حالی است که دادههای سوختی آمریکا نیز مانع از سقوط قیمتها میشود؛ با این حال قیمتهای حمایتی در هفته جاری به دلیل افزایش شمار ابتلا به کورنا در چندین ایالت آمریکا ناپدید خواهد شد.
وی ادامه داد: تنزل ناگهانی قیمت محتملتر است و همچنین ادامه صادرات نفت لیبی نیز میتواند تحول نزولی را در بهای طلای سیاه ایجاد کند.
در آستانه نشست ۱۵ جولای اوپک و اوپک پلاس، بازارها نیز در حالت انتظار به سر میبرند.
بدنبال گزارشها مبنی بر کاهش ذخایر انبارهای نفت آمریکا به اندازه ۴.۸ میلیون بشکه در هفته گذشته و افزایش همزمان تقاضا به ۸.۸ میلیون بشکه در روز (بالاترین سطح از ۲۰ مارس) قیمت نفت روز گذشته (چهارشنبه) افزایش یافت.
افزایش شمار موارد ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا، احتمال تجدید قرنطینه را افزایش داده که متعاقبا احیای تقاضی سوخت در این کشور را متوقف میکند.
این موضوع افزایش قیمت قراردادهای شاخص برنت را در هفته جاری محدود نگه داشت البته همچنان بالا بشکهای ۴۰ دلار معامله شد.
شمار موارد جدید ابتلا به کرونا در آمریکا در روز گذشته به بیش از ۶۰ هزار تن رسید که بالاترین تعداد موارد ابتلا طی یک روز محسوب میشود.
در سیو دیگر، لیبی که بنادرش از ژانویه مسدود شده است، در تلاش است تا صادارت خود را سر بگیرد.
نظر شما