۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
برنج های ذخیره شالیکاران شمال خریداری می شود
معاون اول رییس جمهور:

برنج های ذخیره شالیکاران شمال خریداری می شود

­­در نشست بررسی مسائل شالیکاران با حضور معاون اول رئیس جمهور مقرر شد؛ برنج های موجود در انبار کشاورزان سه استان شمالی تا یک ماه آینده خریداری شود.

به گزارش بازار، در نشستی با حضور معاون اول رئیس جمهور مسائل و مشکلات مرتبط با تولید برنج و کشاورزان در استان‌های شمالی بررسی و مقرر شد تا یک ماه آینده همه برنج‌های تولیدی سال گذشته از کشاورزان خریداری شود.

مخبر در این نشست با تاکید بر نگاه ویژه دولت مبنی بر حمایت از کشاورزان و مصرف کنندگان گفت: وزیر جهاد کشاورزی و استانداران شمالی کشور باید در تولید و قیمت گذاری برنج به نحوی عمل کنند که رضایت کشاورزان و خریداران را با هم به همراه داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین وزیر جهاد کشاورزی و استانداران مازندران، گیلان و گلستان را مکلف کرد تا ۴۸ ساعت برنامه اجرایی و زمانبندی شده خود را برای خرید برنج از شالیکاران تدوین و ارائه کنند.

مخبر افزود: لازم است پیش بینی لازم برای تولید برنج و کشت سال آینده نیز به صورت دقیق و بر مبنای نیاز کشور انجام شود چرا که مجوز واردات فقط در صورت کمبود برنج صادر خواهد شد.

در این نشست که وزرای جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز حضور داشتند، استانداران مازندران، گیلان و گلستان هر کدام گزارشی از برآورد موجودی انواع برنج و مسائل و مشکلات مربوطه ارائه کردند.

در این نشست همچنین پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مرتبط با تولید برنج و مشکلات شالیکاران، مقرر شد ظرف یکماه تمام موجودی انواع برنج پرمحصول از شالیکاران سه استان شمالی کشور بصورت تضمینی خریداری شده و برنامه اجرایی این کار را نیز وزارت جهاد کشاورزی تا ۴۸ ساعت به دولت ارائه دهد.

همچنین مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی به نحوی سیاستگذاری کند که وارد کنندگان برنج تنها در صورت خرید کل ظرفیت برنج تجاری (طارم و هاشمی) از کشاورزان، بتوانند مجوز واردات برنج دریافت کنند.

کد خبر: ۲۳۴٬۳۴۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • کام IR ۰۷:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۳
      2 0
      به جای اینکار هزینه کشاورزان را با ارزان دادن کود و سم جبران کنین .هزینه اب را کمتر بگیرین خیلی مهمه .شما دارین از کشاورز بابت اب هزینه گزافی میگیرین و سود بالایی میگیرین در صورتیکه اب باران خدادادی به کشاورز می‌فروشین .بابت اب نباید از کشاورز سود کنین این یعنی کمک به کشاورز . یه مقدار منصف باشن و از کشاورز حمایت کنین