۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
کد خبر: . ۲۲۲٬۸۲۹
حمایت وزارت جهاد از سرمایه‌گذاران صنایع تبدیلی گل محمدی

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی آمادگی دارد از سرمایه‌گذاران صنایع تبدیلی در حوزه گل محمدی، تهیه اسانس و عطر حمایت کند.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار، سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه جشنواره گل و گلاب شهرستان داراب در جمع خبرنگاران در رابطه با پرداخت مطالبات گندمکاران اظهار کرد: حداکثر از روز یکشنبه پرداخت مطالبات گندمکاران را شروع خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: پرداخت ۳۰ همت مطالبات گندمکاران با اولویت مطالبات قدیمی‌تر انجام خواهد شد و با این مبلغ به صورت کامل تسویه حساب خواهیم کرد.

آقامیری در زمینه توسعه صنایع تبدیلی گفت: یک پنجم سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان داراب است و وزارت جهاد کشاورزی این آمادگی را دارد که از سرمایه‌گذاران صنایع تبدیلی در حوزه گل محمدی، تهیه اسانس، عطر و سایر محصولات تبعه آن حمایت کرده و از تسهیلات تبصره‌ای هم برای سرمایه‌گذاران استفاده کند.

وی با بیان این که وزارت جهاد کشاورزی از صادرات محصولات گل محمدی هم حمایت خواهد کرد، بیان کرد: خوشبختانه کمیسیون کشاورزی مجلس حمایت قاطع از کشاورزان در حوزه تولید گل محمدی دارد و ما نیز به کمک مجلس از تولید و صادرات این محصول حمایت خواهیم کرد.

۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
کد خبر: ۲۲۲٬۸۲۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 10 =