به گزارش بازار، داود منظور، پس از پایان نشست با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: فعالیت بر روی لایحه برنامه هفتم تقریبا در دولت به اتمام رسیده است.
وی با بیان اینکه برخی از وزرا و معاون رئیس جمهور درباره این لایحه همچنان ملاحظاتی داشتند،گفت: از این رو طی دیروز و امروز جلسات متعددی با هر کدام از این اعضا با حضور مخبر معاون اول رئیس جمهور و دبیر دولت برگزار شد و نقطه نظرات دریافت شد تا آن ویرایش هایی که باید در راستای این لایحه انجام می گرفت، نهایی شود. از این رو این ویرایش ها انجام شده و ما فکر می کنیم در نوبت بعدی جلسه هئیت دولت بتوانیم این لایحه را مطرح و رای هئیت دولت را دریافت کنیم.
منظور ادامه داد: پیش بینی ما این است که ان شاءالله برای اوایل هفته آینده یعنی روز یکشنبه، این لایحه آماده تحویل به مجلس باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره افزایش میزان اجرای برنامه هفتم توسعه و تدابیر لازم برای این بخش گفت: ما سعی کردیم موضوعات برنامه هفتم توسعه را محدود تر کنیم تا بر روی مسائل اصلی متمرکز شود.
منظور با بیان اینکه ۲۲ مسئله برای برنامه هفتم توسعه تعریف شده است، تصریح کرد: احکام برنامه و همچنین سیاست های اجرایی برنامه با همین رویکرد تدوین شده است. نکته مهم این است که ما برای برنامه هفتم توسعه نظامات کنترلی و نظام نظارتی ویژه ای را تعریف کرده ایم. همچنین ما در این برنامه به ارتباط بین برنامه توسعه و بودجه سالیانه توجه داشته ایم.
وی با اشاره به یکی از احکام برنامه هفتم توسعه بیان کرد: در این حکم ما پیش بینی کردیم در نیمه اول هر سال دستگاه ها می بایست برنامه عملیاتی سال بعد خود را به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهند تا این برنامه به تصویب دولت رسیده و براساس این برنامه عملیاتی، بودجه سال بعد تهیه شود لذا می کوشیم پیوند بین برنامه توسعه و بودجه سالیانه را با فرآیند تعریف شده موجود، تقویت کنیم.
منظور با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه فرآیندهای نظارتی توسعه پیداکرده است، ادامه داد: در این برنامه نظام گزارش گری را توسعه دادیم. بنابراین تمام تمرکز خود را به خدمت می گیریم تا هدف گذاری های موجود در قالب برنامه هفتم توسعه در طول پنج ساله آتی محقق شود.
نظر شما