۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
کد خبر: . ۲۰۳٬۲۵۰
نمایشگاه های بین المللی صنعت سبز است| حذف واسطه ها با برگزاری نمایشگاه ها رقم می خورد

رئیس تعاونی اتحادیه صادرکنندگان استان یزد گفت:نمایشگاه ها عرضه مستقیم توانمندی های تولیدی، صنعتی، اقتصادی و تجاری کشور به طرف های تجاری داخلی یا خارجی هستند.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار، میرزایی در خصوص نمایشگاه کاشی و سرامیک گفت: به سبب شرایط چندین سال گذشته، نمایشگاه کاشی و سرامیک برگزار نشد اما امسال با همکاری سازمان توسعه و تجارت و شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی، این نمایشگاه با حضور ۱۰۰ شرکت توانمند و دانش بنیان و در حوزه های مختلف کاشی و سرامیک برگزار شد و امسال شرکت های جدیدی در نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: همزمان با برگزاری نمایشگاه، همایشی برگزار شد که این همایش تاثیر بسزایی در حوزه توسعه صادرات خواهد داشت و فعالان در حوزه روسیه، اوراسیا، عراق، افغانستان و قفقازستان در این همایش حاضر بودند و بعد از این همایش غرفه داران خبر از استقبال بسیار زیاد تجار داخلی و خارجی از این نمایشگاه دادند.

میرزایی در خصوص تفاهم نامه منعقد شده در این‌نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه از کشور های مختلفی جهت ارتباط مستقیم تولید کننده داخلی با تجار خارجی و حفظ بازارهای موجود و شناسایی بازارهای جدید در این صنعت حضور داشتند و تجار کشورهای افعانستان، تاجیکستان، عمان، عراق، ترکیه، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، آذربایجان، صربستان. استرالیا، پاکستان از این نمایشگاه بازدید داشتند و اعلام علاقمندی برای همکاری جهت استفاده از ظرفیت های بالقوه ایران کردند.

وی گفت: نمایشگاه ها عرضه مستقیم توانمندی های تولیدی، صنعتی، اقتصادی و تجاری کشور به طرف های تجاری داخلی یا خارجی هستند و به عبارتی حذف واسطه ها و ارتباط مستقیم تولید با مصرف کننده را نمایشگاه ها به همراه دارند.

او مطرح کرد: علاوه بر موارد گفته شده نمایشگاه ها مرکز تبادلات اطلاعات، توسعه دهنده اطلاعات و اشتغال زایی هستند و نمایشگاه ها۱۰ برابر توریست گردشگری می‌توانند توریست صنعتی و تجاری داشته باشند و به عبارتی یک صنعت سبز است.

میرزایی افزود : اگر کشور ما بتواند به سمت توسعه صنعت نمایشگاه و جذب توریست تجاری حرکت کند بسیار ارزشمند خواهد بود به طور مثال گوانجو چین مرکز نمایشگاها شد و در حال حاضر درآمده فوق‌العاده ای در این زمینه دارد.

رییس تعاونی اتحادیه صادرکنندگان استان یزد گفت : نمایشگاه کاشی و سرامیک برای اولین بار در سال ۸۳ در استان یزد برگزار شد که باعث تحول صادراتی این استان شد و یزد را تبدیل به قطب صادراتی کاشی و سرامیک کشور کرد.

۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
کد خبر: ۲۰۳٬۲۵۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =