۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
کد خبر: . ۱۹۰٬۵۹۲
نشست‌های اوپک و اوپک‌پلاس ۱۲ و ۱۳ آذرماه برگزار می‌شوند

صد و هشتاد و پنجمین نشست‌ عادی اوپک و سی‌وچهارمین نشست وزارتی اوپک‌پلاس به‌ترتیب روزهای شنبه و یکشنبه (۱۲ و۱۳ آذرماه) در وین برگزار می‌شود.

به گزارش بازار، صد و هشتاد و پنجمین نشست عادی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شنبه (۱۲ آذرماه) و سی‌وچهارمین نشست وزارتی ائتلاف تولیدکنندگان عضو اوپک و غیراوپک (اوپک‌پلاس) یکشنبه (۱۳ آذرماه) برگزار می‌شود.

در یکصدوهشتادوپنجمین نشست عادی اوپک، رئیس و نائب رئیس کنفرانس اوپک و رئیس و نائب رئیس هیئت عامل اوپک برای سال ۲۰۲۳ انتخاب می‌شوند.

برونو ژان ریچارد ایتوا، وزیر نفت کنگو ریاست دوره‌ای نشست‌های اوپک و گابریل امباگا اوبیانگ لیما، وزیر صنعت، معدن و انرژی گینه استوایی، ریاست علی‌البدل دوره‌ای اوپک و علاء الیاسری، نماینده عراق در هیئت عامل اوپک رئیس هیئت‌عامل این سازمان در سال ۲۰۲۲ را به‌عهده داشتند.

مبنای انتخاب رؤسای دوره‌ای اوپک و هیئت‌عامل حروف الفباست.

اوپک پلاس در سی‌وسومین نشست خود که به‌صورت حضوری در وین برگزار شده بود، تصمیم گرفت از نوامبر ۲۰۲۲ تولید روزانه این ائتلاف را ۲ میلیون بشکه در روز نسبت به سطوح تولید مورد نیاز در ماه اوت ۲۰۲۲ کاهش دهد.

۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۱۹۰٬۵۹۲

اخبار مرتبط

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. در حال حاضر بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها میده، صرافی نوبیتکس هست. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌ صورت آنلاین دلار بخرین.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 7 =