۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
اجرای «رتبه بندی معلمان» بیانگر تحقق برنامه‌های دولت است
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

اجرای «رتبه بندی معلمان» بیانگر تحقق برنامه‌های دولت است

ستاری فرد، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، اجرای قانون «رتبه بندی معلمان» را از مصادیق تحقق برنامه‌های دولت سیزدهم برشمرد.

به گزارش بازار، صادق ستاری فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، با موضوع «دستاوردهای یک ساله دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش»، درباره مطالبات معوقه فرهنگیان گفت: در دوران پاندمی کرونا، قشر معلمان زحمات مضاعفی را بر عهده داشتند که شاید از دید بسیاری پنهان مانده باشد، اما دولت با توجه ویژه به این مهم؛ اولویت خود را بر جبران زحمات این قشر و تحقق مطالبات آنان قرار داد. یکی از مهم‌ترین این مطالبات، موضوع رتبه بندی معلمان بود که در سند تحول بنیادین مورد تأکید فراوانی قرار داشت، اما ۱۱ سال به حالت مسکوت و مورد کم توجهی مسئولان قرار گرفته بود.

صادق ستاری فردسخنگوی وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: دولت سیزدهم با همکاری مستمر مجلس شورای اسلامی طی ماه‌های گذشته این مهم را به سرانجام رساند و در ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۰ قانون رتبه بندی معلمان تصویب و توسط شورای نگهبان تأیید شد و امروز شاهد تخصیص بودجه و اجرای آن هستیم.

وی خاطر نشان کرد: دولت توجه ویژه ‌ای به بحث آموزش و عدالت آموزشی دارد و لازمه تحقق آن را توجه به معلمان و دست‌اندرکاران آموزشی می‌داند و تمام توان و تلاش خود را در این مسیر به کار گرفته است، بی شک به زودی شاهد تغییر و تحولات خاصی در این حوزه خواهیم بود.

ستاری فرد با تشریح فعالیت‌های وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: دولت سیزدهم، در دوران بحرانی پاندمی کرونا کار خود را آغاز کرد. یک سال پیش، نقطه اوج فراگیری ویروس کرونا در کشور ما محسوب می‌شد و شرایط به هیچ عنوان مساعد نبود و این روند؛ تأثیرات گسترده‌ای را در حوزه آموزش گذاشت تا جایی که تمامی آموزش‌ها به صورت مجازی و غیرحضوری انجام می‌گرفت و همین روند؛ آموزش را از مسیر عادی خود خارج کرد چرا که بسیاری از دانش آموزان، بالاخص در مناطق محروم به ابزار و تجهیزات ابتدایی آموزش مجازی دسترسی نداشتند.

وی در ادامه گفت: دولت تمام توان خود را در راستای تحقق و احیای مجدد آموزش حضوری دانش آموزان به کار گرفت و حدوداً از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ آموزش ترکیبی (نیمه مجازی و حضوری) را در دستور کار قرار داد و از ابتدای سال ۱۴۰۱ کلاس‌های درسی را به صورت کاملاً حضوری برگزار کرد.

ستاری فرد با اشاره به آسیب‌های حاصل از کرونا در حوزه آموزش گفت: با بررسی‌های گسترده‌ای که در زمینه آسیب‌های حاصل از آموزش‌های غیرحضوری در دوران کرونا صورت گرفت؛ به این نتیجه رسیدیم که بیش از ۱۰ درصد دانش‌آموزان در این دوران، دچار افزایش وزن، ضعف بینایی و اُفت تحصیلی فراگیر شده‌اند، از این رو دولت، بودجه خاصی را در راستای رفع این آسیب‌ها در نظر گرفت که نتایج نخستین آن را در تابستان جاری مشاهده کردیم و آن، برگزاری کلاس‌های جبران آموزشی بود.

کد خبر: ۱۷۲٬۱۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۴:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۹
      1 0
      کاش آموزش و پرورش فکری به حال معلمان مهرآفرین میکرد.با این کاری که دولت کرد آدم احساس میکنه دولت به این قشر به عنوان یک گروه اضافی نگاه میکنه که وظیفه دارند کار کنند و مشکل کمبود معلم را حل کنند ولی از مزایا هیچ خبری نیست واقعا جای تاسف دارد.