به گزارش بازار، داریوش امانی، با اشاره به اینکه باید از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و دانشجویان مقاطع تخصصی برای رفع نیازهای تخصصی در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای بار و مسافر بهره بگیریم افزود: بر همین اساس تفاهمنامهای بین سازمان راهداری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مدت ۵ سال به امضا رسید که طبق آن، از توان دانشجویان مقطع پسادکترا و تخصصی استفاده و از این طریق، نیازهای فناورانه این بخش تامین و بومیسازی خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سامانههای متعدد وابسته به این سازمان از جمله دوربینهای جادهای نظارت تصویری و ثبت تخلفات، باسکولهای توزین در حال حرکت، سامانههای تردد شمار، سامانههای مربوط به جابجایی بار و مسافر و همچنین سامانههای صدور صورت وضعیت و بارنامه برخط (آنلاین)، دادههای زیادی تولید میشود افزود: این اطلاعات باید بصورت کاربردی برای بخشهای مختلف سازمان برای برنامهریزی دقیقتر و همچنین سایر دستگاههای بهرهبردار آماده شود.
وی افزود: هم اکنون بخشهای مختلف سازمان راهداری بر لبه توسعه علمی حرکت میکنند و کار جدی ما از همین امروز برای استفاده از توان علمی شرکتهای دانش بنیان آغاز شده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: همزمان با ۲۶ آذر ماه و روز حمل و نقل، از محورهای مورد نیاز سازمان برای جلب همکاری شرکتهای دانش بنیان رونمایی خواهد شد.
نظر شما