به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، علیاصغر زبردست رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان ضمن تشریح شرایط پیچیده اقتصادی و مشکلات جاری فعالان اقتصادی استان، ابراز امیدواری کرد: با توجه به وعدههای دولت جدید با بهکارگیری و اجرای مدلهای صحیح اداره اقتصاد، فشار مضاعف از دوش فعالان بخش خصوصی کاهش یابد.
علیاصغر زبردست در نشست فعالان اقتصادی استان همدان با استاندار افزود: صادرات غیرنفتی مهمترین رکن توسعه اقتصادی است چه اینکه تقویت آن بهغیراز ارزآوری و ایجاد ارزشافزوده در بخش بازرگانی، ظرفیتهای جدیدی را برای تولید ناخالص داخلی ایجاد میکند.
او در این نشست ضمن تقدیر از تعامل مدیریت ارشد استان با بخش خصوصی، ادامه داد: یکی از کارهای بسیار سنگینی که در راستای رفع و تسهیل موانع فعالان اقتصادی صورت گرفت توسعه فعالیتهای کارگروه تسهیل بود که در قالب برگزاری ۱۴۳ جلسه، بخشهای زیادی از مصوبات این کارگروه به ثمر رسیده است.
زبردست همچنین با اشاره به برگزاری جلسات شورای گفتوگو با حضور استاندار، تصریح کرد: این نشستها ثمرات بسیاری برای فعالان اقتصادی استان به همراه داشته است؛ چراکه مسائل و موانع حوزههای مختلف در کمیسیونهای تخصصی اتاق با مشارکت قریب به ۴۰۰ فعال اقتصادی بررسی شده و با ارائه مباحث در صحن شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، مسیری برای رفع آنها ایجاد شده است.
رئیس اتاق همدان اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ قریب به ۱۹۷ جلسه کمیسیون برگزار شده و در نشستهای شورای گفتوگو نیز بالغبر ۲۴۲ مصوبه به تصویب رسیده که بخش زیادی از آن اجرایی شده است.
استاندار پیشین همدان نیز در این مراسم با قدردانی از خدمات شایسته و تعاملات گسترده اتاق با استانداری افزود: فعالیتهای اثربخش شما در مدت اخیر موجب رشد، شکوفایی و ارتقای جایگاه استان همدان شده است.
سید سعید شاهرخی افزود: قطعاً اگر ما توانستیم بر فشار حداکثری قدرتهای بینالمللی فائق شویم در صف اول این مقاومت فعالان بخش خصوصی، سرمایهگذاران، صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی قرار داشتند.
شاهرخی تصریح کرد؛ علیرغم شرایط سخت کرونایی و فشارهای سنگین تحریمها و تعطیلی بسیاری از صنایع؛ حتی با وجود متضرر شدن، شما سربلند ایستادید اما چرخ تولید از حرکت باز نماند و همه آنها که درک صحیحی از شرایط اقتصادی کشور دارند باید سپاسگزار شما باشند.
شاهرخی خاطرنشان ساخت: با توجه به سیاستهای دولت که توجه به معیشت با حمایت از تولید و ایجاد اشتغال اولویت اصلی بود، تلاش کردیم در این دوران جلوی سرمایهگذاران و تولیدکنندگان قرار نگیریم و موانع را برداریم و در کنار تولیدکنندگان مسیر را هموار کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: با جدیت و تلاش جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را برقرار کردیم و با قدرت به توسعه استان اندیشیده و حرکت نمودیم.
استاندار پیشین همدان با اشاره به اینکه ما در این دوران سه موضوع را دنبال کردیم، افزود: بسترسازی برای سرمایهگذاریهای جدید در استان، کمک به واحدهای دایر و احیای واحدهای راکد را ملاک کار قرار دادیم.
شاهرخی با بیان اینکه دنبال حاشیه نرفتیم افزود: با همهٔ مشکلات اجازه ندادیم فضای وفاق، همدلی و هماهنگی از بین رود و تمام ظرفیتهایی که در استان و خارج از استان وجود داشت و میتوانست به توسعه استان کمک کنند را بکار گرفتیم.
وی با اشاره به محقق شدن بخش قابلتوجه از هدفگذاریها، افزود: در موارد متعددی تکلیف سرمایهگذاری را مشخص کردیم و اکنون واحدهای خوب و ارزشمند در استان فعال هستند و این حاصل کار و فعالیت و اعتماد شما فعالان اقتصادی است که به استقرار ۳۰۰ واحد تولیدی ریز و درشت در سراسر استان منجر شد.
حمیدرضا حاجی بابایی، نماینده مردم همدان در مجلس نیز در این مراسم با اشاره به اینکه چرخ توسعه استان همدان هر روز سرعت بیشتری میگیرد، اظهار کرد: کارهای خوبی در حال انجام است، وی با اشاره به اینکه همدان قطب های تک میشود، افزود: ۴ منطقه ویژه فناوری برتر در کشور در کنار قطبهای علمی و صنعتی در کشور داریم. ۵۰ هکتار زمین قطعهبندی شده و از تمام نقاط کشور داوطلب هستند اینجا فعالیت کنند.
حاجی بابایی افزود: به دنبال این هستیم در تمام زمینهها در استان بهصورت منطقهای مدیریت کنیم، تصریح کرد: جایگاه همدان بهعنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران این ظرفیت را پیدا کرده است و فرهنگی که امروز بر همدان حاکم است نتیجه کارهای سنگینی است که شما فعالان اقتصادی در آن ورود پیدا کردید.
وی افزود: تمام اقداماتی که صورت گرفته و یا در حال انجام است نشاندهنده این است که همدان آینده روشنی دارد.
نظر شما