برای احیای اقتصاد در سایه کرونا چه باید کرد؟
در سی و پنجمین کنفرانس سالانه کنفدراسیون CACCI مطرح شد

برای احیای اقتصاد در سایه کرونا چه باید کرد؟

سی و پنجمین کنفرانس سالانه کنفدراسیون CACCI به‌صورت آنلاین برگزار شد. محور اصلی این نشست سازگارتر کردن سازمان تجارت جهانی با واقعیت‌های امروز بود.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، سی و پنجمین کنفرانس سالانه کنفدراسیون اتاق­های بازرگانی و صنعت آسیا – اقیانوسیه (CACCI) در به صورت مجازی در تایوان برگزار شد.

موضوع کنفرانس امسال تمرکز بر «رشد پایدار و انعطاف‌پذیر از طریق تجارت جهانی پرقدرت» بود که با حضور بیش از ۳۰۰ کارشناس از بخش­های دولتی، خصوصی، سازمان‌های بین‌المللی، تجاری، دانشگاه‌ها، بانک­‌ها و اندیشکده‌های منطقه آسیا و اقیانوسیه برگزار شد. نماینده اتاق ایران نیز در این کنفرانس شرکت کرد.

در ابتدای این کنفرانس رئیس کنفدراسیون اتاق­های بازرگانی و صنعت آسیا- اقیانوسیه ضمن خوشامدگویی به حاضران، بر لزوم توسعه همکاری‌­های اقتصادی منطقه و احیای وضعیت اقتصادی با توجه به پاندمی کووید-۱۹ تاکید  کرد.

در ادامه کنفرانس چن چین جن، معاون سابق رئیس جمهور تایوان و عضوآکادمی سینیکا (تایوان) درباره  «درس‌های آموخته‌شده از همه‌گیری کووید۱۹» سخنرانی کرد. چن دیدگاه‌های خود را درباره تاثیر اقدامات انجام شده از سوی برخی از کشورها درباره  رفع مشکلات ناشی از کووید-۱۹ و عوامل احتمالی موفقیت یا عدم موفقیت اجرای اقدامات مذکور به اشتراک گذاشت.

بعد از آن آنجلا الارد، معاون مدیرکل سازمان تجارت جهانی، نیز درباره «سازگارتر کردن سازمان تجارت جهانی با واقعیت‌های اقتصادی و تجاری امروز» سخنرانی کرد. او در این سخنرانی به موارد زیر اشاره کرد:

-پاسخ­‌های سیاسی مورد نیاز درباره همه‌گیری کووید-۱۹ به منظور احیای دوباره اقتصاد جهانی.

-چالش­‌هایی که در حال حاضر سازمان تجارت جهانی با آن مواجه است.

-اقداماتی که می­‌توان در جهت قوی‌تر، چابک‌تر و سازگارتر کردن سازمان تجارت جهانی با اهداف اقتصادی جهان و واقعیت های تجارت امروز به انجام رسانید.

جلسه با سخنرانی  اندرو استوکل، استاد افتخاری، مرکز تحلیل های کاربردی کلان اقتصادی، دانشگاه ملی استرالیا ادامه یافت. او درباره نتایج پژوهش CACCI با عنوان «دستیابی به یک نظام تجارت جهانی موفق» گزارشی ارائه کرد و هدف از این پژوهش را تمرکز بر نیاز جامعه تجاری بر پایه انجام اصلاحات لازم در قوانین سازمان تجارت جهانی و تسهیل دستیابی به آنها دانست.

پریانکا کیشور، رئیس خدمات کلان هند و جنوب شرق آسیا، بخش اقتصادی دانشگاه آکسفورد، درباره «دستیابی به رشد پایدار در میان چالش‌ها و مشکلات موجود در محیط در حال تغییر جهان» سخنرانی کرد.

او دیدگاه‌های خود را درباره چالش‌ها و مشکلات پدید آمده ناشی از بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ در کشورهای جهان و جامعه تجاری منطقه و تلاش‌های آنها برای یافتن راه‌حل‌های نوآورانه در جهت انطباق با شرایط جدید ناشی از بحران سلامت ارائه کرد.

در ادامه جلسه، اوریول کاودویلا، مشاور مدیریت و استراتژی فین‌تک درباره ارزهای دیجیتال و تحول نظام تجارت جهانی و کسب‌وکار با استفاده از آنها سخنرانی کرد. او عنوان کرد که ارزهای دیجیتال قادر هستند به طور کلی نحوه استفاده مردم از پول را تغییر دهند.

همچنین نماینده اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران پیشنهادهایی جهت بهبود برنامه­های سال آتی کنفدراسیون اتاق­‌های بازرگانی و صنعت آسیا – اقیانوسیه (CACCI) ارائه کرد.

کنفدراسیون اتاق‌های بازرگانی و صنعت آسیا و اقیانوسیه (CACCI)، یک انجمن غیردولتی منطقه‌ای متشکل از اتاق‌های بازرگانی و صنعت ملی، شرکت‌های تجاری و تجار منفرد از کشورهای آسیایی است. اعضای این کنفدراسیون در تایوان عبارتند: انجمن همکاری اقتصادی بین­‌المللی چین (CIECA)، انجمن ملی صنعت و تجارت چین (CNAIC) و انجمن واردکنندگان و صادرکنندگان تایپه (IEAT). دفتر مرکزی دبیرخانه دائمی آن در تایپه مستقر است.

کد خبر: ۱۱۵٬۹۹۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha