۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۴
کد خبر: . ۸۷٬۶۷۳
 ارتقای رتبه اتاق بازرگانی بندرعباس در زمینه برگزاری نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی

بندرعباس- رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس از ارتقای رتبه این اتاق در زمینه برگزاری نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خبر داد.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار، نشست فوق العاده شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی بندرعباس به ریاست همتی استاندار هرمزگان برگزار شد.

در نشست فوق العاده شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی، ابتدا محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس ضمن ارائه گزارشی، از ارتقای رتبه اتاق بندرعباس در زمینه برگزاری نشست های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، کسب رتبه نخست در حوزه آموزش، رتبه سوم در امور بین الملل و رتبه پنجم در امور تشکل ها خبر داد.

وی همچنین از استاندار هرمزگان در راستای تسهیل و توسعه تبادلات تجاری اتاق بازرگانی بندرعباس قدردانی کرد.

در ادامه این نشست روسای اتحادیه آبزیان، انجمن تولید کنندگان، صادرکنندگان و فرآوری محصولات کشاورزی، رئیس کمیسیون کشاورزی، رئیس انجمن صادرکنندگان و واردکنندگان مواد غذایی و رئیس هیات مدیره انجمن آزمایشگاه های همکار، گزارش فعالیت های انجام شده و درخواست های خود را ارائه کردند.

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۴
کد خبر: ۸۷٬۶۷۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 8 =