۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹
پیش بینی رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس مطرح کرد

پیش بینی رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰

میرتاج الدینی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از پیش‌بینی رشد سه درصدی اقتصاد در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش بازار، سید محمدرضا میرتاج‌الدینی با بیان این مطلب افزود: عوامل و شرایط تاثیرگذار بر اقتصاد کشور نشان می‌دهد که وضعیت اقتصادی در سال جاری بهتر خواهد بود و پیش بینی مراکز معتبر، حاکی از آن است که اقتصاد کشور تا سه درصد رشد خواهد داشت.

نماینده مردم تبریز افزود: شرایطی که اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۰ تجربه خواهد کرد تا حدود زیادی به برنامه ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها مرتبط است.

رئیس فراکسیون راهبردی مجلس ادامه داد: کارآمدی دولت آینده و نحوه فعالیت آن هم در آنچه مردم در مباحث اقتصادی تجربه خواهند کرد تاثیر بسزایی خواهد داشت.

میرتاج الدینی با اشاره به تاثیرات مناسب رفع تحریم‌های احتمالی در شرایط اقتصادی کشور گفت: یکی از شروط ایران در دور جدید مذاکرات، برداشته شدن تحریم‌ها و بازگشت به برجام است البته رفع تحریم‌ها، محدود به روی کاغذ نشود و شامل رفع تحریم فروش نفت، مبادلات و مراودات بانکی شود پس از آن می‌توان به بهبود شرایط اقتصادی کشور امیدوار بود.

 تاکید و خرید گندم تضمینی از کشاورزان داخلی
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: به جای خرید گندم خارجی، گندم به صورت تضمینی باید از کشاورزان داخلی خریداری شود.

سید محمدرضا میرتاج‌الدینی همچنین با اشاره به شعار سال گفت: حمایت از تولید و کشاورزان، باید به صورت همه جانبه باشد ضمن اینکه برای بخش کشاورزی کود و نهاده‌های دامی مورد نیاز باید تامین و مدیریت لازم برای بازار و اعمال سیاست‌های حمایتی در پشتیبانی از محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تاکید کرد: گاهی تولید محصولات کشاورزی بیش از نیاز داخلی است و بر روی دست کشاورزان زحمتکش باقی می‌ماند بنابراین دولت باید خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان را در برنامه خود قرار دهد.

نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو با تاکید بر اینکه گندم به عنوان یک محصول راهبردی برای کشور به شمار می‌رود ادامه داد: خرید تضمینی با نرخ عادلانه و منصفانه موجب پایداری در خودکفایی گندم در کشور می‌شود.

نایب رئیس اول فراکسیون نیروهای انقلاب اضافه کرد: دولتمردان به جای خرید گندم خارجی و واردات آن با ارز ترجیحی، این مبلغ را به خرید گندم به صورت تضمینی از کشاورزان تخصیص دهند.

کد خبر: ۸۶٬۱۱۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha