۳ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۸
جهادکشاورزی مسئول تنظیم بازار میوه شب عید شد/ آغاز صدور کشاورز کارت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی:

جهادکشاورزی مسئول تنظیم بازار میوه شب عید شد/ آغاز صدور کشاورز کارت

تبریز- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، گفت: جهادکشاورزی مسئول تنظیم بازار میوه شب عید شد.

به گزارش بازار، اکبر فتحی  در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به آغاز فصل کشت پاییزه، اضافه کرد: امسال کشت پاییزه با مشکلات عدیده ای از جمله در خصوص تامین نهاده، تامین بذور و تامین نقدینگی با توجه به افزایش نهاده ها مواجه بود تهیه و تدوین کشاورز کارت در وزارت جهادکشاورزی و صدور آن در سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از مهم ترین اقدامات جهادکشاورزی استان در تسهیل و تامین نهاده های مورد نیاز برای آغاز کشت پاییزه بود که با انجام این مهم بیش از ۹۵ درصد کشت پاییزه در سطح استان اتفاق افتاده است.

وی از آغاز صدور کشاورز کارت در استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: ۱۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ۱۲ درصد در قالب «کشاورز کارت» در اختیار تولید کنندگان محصولات استراتژیک گندم ، جو و دانه های روغنی در استان آذربایجان شرقی قرار می گیرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با تاکید بر این نکته که تامین غذایی جامعه رسالت اصلی سازمان جهادکشاورزی استان است، اظهار کرد: تامین غذایی جامعه منجمله مواد پروتئینی و لبنیات اولویت کاری سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی است، این امر با همکاری و همدلی کشاورزان زحمتکش استان انجام می شود خوشبختانه در سطح بازار هیچگونه محدودیت و کمبودی در تهیه و تامین اقلام اساسی غذایی جامعه وجود ندارد.

وی، گفت: در فصل برداشت باغات مخصوصاً باغات سیب قرار داریم محصولات درجه ۴ و ۳ محصول سیب با مشکل فروش در بازار مواجه هستند که برای رفع این معضل، ایجاد و راه اندازی صنایع فرآوری و تبدیلی تولیدات کشاورزی در استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

فتحی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: تنظیم بازار میوه شب عید برعهده وزارت جهادکشاورزی گذاشته شده است برنامه ریزی برای تامین دو قلم میوه (پرتقال و سیب) در سازمان جهادکشاورزی استان شروع شده و امیدواریم با تلاش همکاران مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ابراز امیدواری کرد که تا با انجام جمیع وظایف قانونی خود بتوانیم در زیرساخت های کشاورزی موثر بوده و با مصرف بهینه آب کشاورزی و آبیاری های تحت فشار، مجتمع های کشاورزی را توسعه بخشیده و با اقدامات نرم افزاری نیز بتوانیم غذای مورد نیاز جامعه را بطور کامل تامین کنیم.

کد خبر: ۵۶٬۰۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha