۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
مصرف آب معدنی در کشور ۴۰ درصد کاهش یافت
در اثر تعطیلی تالارها، مراکز آموزشی و تفریحی؛

مصرف آب معدنی در کشور ۴۰ درصد کاهش یافت

فروهر عضو هیات مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران گفت: با شیوع کرونا و تعطیلی بسیاری از مراکز تفریحی و پذیرایی مصرف آب معدنی و آشامیدنی بطری در کشور حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.

بازار؛ گروه صنعت: «پیمان فروهر» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار بازار گفت: از طرفی وضعیت بد اقتصادی و معیشتی مردم در کاهش مصرف آب معدنی و آشامیدنی بطری در بین خانواده ها نیز بسیار موثر بوده است.

دبیر کل انجمن تولید کنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران یاد آورشد: ۵۰ درصد تولید آب های معدنی و آشامیدنی به بطری های یک نفره اختصاص دارد و تعطیلی مراکز و بازارهای هدف مصرف نیمی از بازار این صنعت را از بین برده است.

این مقام مسئول در کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران تاکید کرد: تعطیلی کافی شاپ ها، چایخانه ها،  تالارهای پذیرایی، استخرها، ورزشگاه ها، مراکز آموزشی، مراکز تفریحی و گردشگری، کاهش سفرهای مردم و اعمال محدودیت ها برای مقابله با ویروس کرونا بر کاهش مصرف آب در کشور بسیار تاثیر گذاشته است.

فروهربا بیان اینکه ما هم اکنون کمبودی در بازار آب معدنی و یا آشامیدنی نداریم، افزود: حدود ۲۰۰ کارخانه تولید آب بطری در کشور به طور متوسط سالانه یک میلیارد و ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون لیتر آب تولید و به بازار عرضه می کردند، اما پیش بینی ما این است که امسال به دلایل پیش گفته، تولید این محصول به یک میلیون و ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون لیتر کاهش یابد.

عضو هیات مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران اظهار داشت: هرچند که تورم هزینه های تولید را بسیار افزایش داده است، اما آخرین بار مرداد ماه سال جاری قیمت آب ۲۰ درصد افزایش یافت و در شرایط فعلی هرگونه افزایش قیمت، مصرف آن را در بین مردم بیشتر کاهش خواهد داد.

وی با بیان اینکه در شرایط موجود افزایش قیمت به زیان صنعت خواهد بود، گفت: پیشنهاد ما این است که مجلس و نمایندگان محترم صنایع غذایی و آب های معدنی را از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف کنند تا فعالان این عرصه اقتصادی با رغبت بیشتری به کار خود ادامه دهند.

دبیرکل انجمن تولید کنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران به میزان اندک صادرات آب معدنی به کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: صادرات این محصول بسیار اندک است و توجیه اقتصادی ندارد.

فروهر بیان کرد: هم اکنون ۹۵ درصد مردم به آب شرب دسترسی دارند و بر خلاف نوشابه ها خرید آب بطری اولویت آنها نیست، زیرا مردم در خانه های خود به شیر آب دسترسی راحتی دارند.

عضوهیات مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: افزایش قیمت نوشابه ها در مصرف آن زیاد تاثیرگذار نیست اما افزایش قیمت آب معدنی مصرف آنرا در بین مردم و خانواده ها بیشتر کاهش خواهد داد و این نشان می دهد که حال صنعت ما خوش نیست.

دبیرکل انجمن تولید کنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران به کمبود منابع مالی در صنعت تولید آب معدنی و آشامیدنی اشاره کرد و گفت: در این شرایط بانک ها و دولت از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نیستند و تامین منابع مالی از طریق بانک ها برای سرپا نگه داشتن تولید کار آسانی نیست.

کد خبر: ۵۰٬۹۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha