۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
کیفیت کیت‌های آزمایشگاهی داخلی با کیت‌های خارجی برابری می‌کند
رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹:

کیفیت کیت‌های آزمایشگاهی داخلی با کیت‌های خارجی برابری می‌کند

وزیری، رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ درباره کیفیت کیت های تولید داخل گفت: به جرأت می گویم که این کیت ها هم سطح کیت های خارجی هستند.

به گزارش بازار، مصطفی صالحی وزیری رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ درباره قیمت کیت های تشخیص کرونا اظهار داشت: تعرفه کیت ها توسط وزارت بهداشت اعلام شده و قیمت کیت آزمایش تشخیص مولکولی در بخش دولتی با قیمت ۲۳۳ هزار تومان و در بخش خصوصی ۵۸۰ هزار تومان تعیین شده است. مشاهده هرگونه قیمت غیر مصوب تخلف به حساب می آید و از طریق وزارت بهداشت، مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.

مصطفی صالحی وزیری درباره تولید کیت در کشور اظهار داشت: عمده کیت های مورد نیاز در داخل کشور توسط شرکت های ایرانی تولید می شود. تولید برای مصرف داخل که حدودا ۳۰ هزار کیت در روز برای بیمارستان های دولتی است که برای مصرف داخلی کافی است. اما گاها به دلیل افزایش ناگهانی شیوع بیماری، شرایط توزیع کیت با اختلال مواجه می‌شود. البته سعی می‌شود تا این مشکلات در اسرع وقت رفع شوند.

وی تاکید کرد: در صورت مشاهده امتناع بیمارستان های دولتی از ارائه کیت های آزمایشگاهی، مردم می‌توانند با مراجعه به وزارت بهداشت و ثبت شکایت این مسئله را پیگیری کنند. در حال حاضر مراکز ۲۴ ساعته و ۱۶ ساعته در سراسر کشور آماده خدمات رسانی به مردم هستند.

رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ با اشاره به اینکه در حال حاضر چهار نوع کیت آزمایشی تولید شرکت های داخلی در حال بررسی هستند اظهار داشت: این کیت ها به محض دریافت تاییدیه به تولید انبوه خواهند رسید اما در صورت افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان و مواجهه با کمبود کیت نسبت به وارد کردن آن اقدام خواهیم کرد.

وی با تاکید بر سختگیری های زیاد جهت تایید کیفیت کیت های داخلی گفت: به جرأت می گویم که این کیت ها هم سطح کیت های خارجی هستند. پس از بررسی نمونه های متفاوت ویروس کرونا بر روی کیتهای مورد آزمایش، در صورت دریافت ضریب اطمینان ۹۰ درصد نسبت به کیت های مرجع، این کیت ها اجازه تولید خواهند داشت. در حال حاضر کیت هایی هم هستند که از لحاظ کیفی مورد تایید قرار نگرفته اند و با وجود سرمایه گذاری زیاد بر روی آنها اجازه استفاده ندارند.

صالحی وزیری افزود: قبل از ارائه درخواست ارزیابی کیفی کیت ها، اداره تجهیزات پزشکی به بررسی توانایی تولید کیت در شرکت مورد نظر می پردازد و در صورت مشاهده امکان تولید انبوه، درخواست ارزیابی کیفی کیت ها به آزمایشگاه پاستور ارسال می‌شود. مجوز فروش کیت ها ۳ و ۶ ماهه است و شرکت ها مجددا پس از این مدت دوباره با اخذ مجوز به تولید و فروش اقدام می کنند.

رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ درباره فرق کیت های بیمارستان های خصوصی و دولتی گفت: تمام تلاش ما اینست که در تمامی بیمارستان‌ها از کیت های مورد تایید استفاده شود ولی گاهی تخلفاتی هم صورت می گیرد که قطعا با آنها برخورد می‌شود.

کد خبر: ۴۷٬۱۱۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha