به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، در هفتهای که پشت سر گذاشتیم، اعداد و ارقام متعددی در ارتباط با اقتصاد، تجارت و کسبوکار در اقصی نقاط جهان، از سوی رسانهها، نهادهای اقتصادی ملی و بینالمللی و مراکز تحقیقاتی منتشر شد که مهمترین آنها را میتوان در موارد ذیل خلاصه کرد:
۱.۸ میلیارد نفر
بانک جهانی: در حال حاضر حدود ۱.۸ میلیارد نفر از جمعیت جهان (نزدیک به یکچهارم جمعیت) با درآمدی کمتر از ۳.۲ دلار در روز زندگی میکنند.
۹.۲ درصد و ۷.۲ درصد
سازمان تجارت جهانی (WTO): پیشبینی میشود که حجم تجارت کالایی در جهان طی سال جاری میلادی ۹.۲ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یابد. اگرچه انتظار میرود که در سال ۲۰۲۱ حجم تجارت کالایی در جهان ۷.۲ درصد نسبت به رقم احتمالی آن در سال جاری رشد کند، اما این میزان رشد برای بازگشت تجارت کالایی جهان به سطوح قبل از بحران کرونا کفایت نخواهد کرد.
۳.۷ میلیون کودک
بانک جهانی: علیرغم پیشرفتهای حاصلشده طی سالهای اخیر همچنان بیش از ۳.۷ میلیون کودک در افغانستان از حق تحصیل محروم هستند.
۸۸ الی ۱۱۵ میلیون نفر
بانک جهانی: برآوردهای کارشناسان بانک جهانی حاکی از این است که در سال جاری میلادی ۸۸ الی ۱۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان بر اثر بحران کرونا به زیر خط فقر مطلق سقوط خواهند کرد.
۵ میلیارد نفر و ۵۵ درصد
سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD): پیشبینی میشود که جمعیت شهرنشین جهان در افق ۲۰۵۰ به ۵ میلیارد نفر برسد که این رقم معادل ۵۵ درصد جمعیت احتمالی جهان در سال ۲۰۵۰ خواهد بود.
۳.۱ تریلیون دلار
سیانان: دفتر بودجه کنگره (CBO) کسری بودجه دولت آمریکا در سال مالی ۲۰۲۰ که روز ۳۰ سپتامبر (۹ مهر) به پایان رسید را بالغ بر ۳.۱ تریلیون دلار اعلام کرد که این رقم در تاریخ آمریکا یک رکورد به شمار میرود.
۱۱.۸ درصد
رویترز: بانک مرکزی آرژانتین بر اساس نظرسنجی اخیر خود از گروهی از کارشناسان اقتصادی فعال در مؤسسات مشاوره اقتصادی، مراکز تحقیقاتی، شرکتهای مالی و همچنین تحلیلگران مستقل، پیشبینی کرد که اقتصاد این کشور در سال جاری میلادی ۱۱.۸ درصد در مقایسه با سال گذشته کوچکتر خواهد شد.
۲.۱ درصد
رویترز: دفتر ملی آمار انگلیس اعلام کرد که اقتصاد این کشور در ماه آگوست ۲.۱ درصد نسبت به ماه قبل از آن رشد کرده است که این رقم کمتر از نصف میانگین پیشبینی اقتصاددانانی است که در نظرسنجی اخیر رویترز حضور داشتند.
۲۱۴ میلیارد دلار استرالیا
بلومبرگ: بر اساس لایحه بودجهای که «جاش فرایدنبرگ» وزیر خزانهداری استرالیا تقدیم پارلمان این کشور کرده است، دولت استرالیا در سال ۲۰۲۱ حدود ۲۱۴ میلیارد دلار استرالیا (۱۵۲ میلیارد دلار آمریکا) کسری بودجه خواهد داشت. این میزان کسری بودجه که معادل ۱۱ درصد تولید ناخالص داخلی استرالیاست، بالاترین کسری بودجه دولت این کشور از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون به شمار میآید.
۶۷.۱ میلیارد دلار
بلومبرگ: وزارت بازرگانی آمریکا کسری تراز تجاری این کشور در ماه آگوست را ۶۷.۱ میلیارد دلار اعلام کرد که این رقم بالاترین کسری تراز تجاری ماهانه آمریکا در ۱۴ سال اخیر محسوب میشود.
۹.۵ درصد
بلومبرگ: بانک مرکزی هند (رزرو بانک) در گزارشی پیشبینی کرد که با توجه به تداوم روند گسترش ویروس کرونا در این کشور، اقتصاد هند در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال گذشته ۹.۵ درصد کوچکتر خواهد شد.
۱۴.۲ درصد و ۲۵.۰ درصد
یورو استات: اجاره و قیمت مسکن در اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۰ تا پایان سهماهه دوم سال جاری میلادی به ترتیب ۱۴.۲ و ۲۵.۰ درصد رشد داشته است. طی این دوره ۱۰ ساله کشور استونی بیشترین نرخ رشد اجاره (حدود ۱۰۰ درصد) و قیمت مسکن (۱۳۰ درصد) را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا داشته است و نرخ رشد قیمت مسکن در کشورهای قبرس، اسپانیا، ایتالیا و یونان منفی بوده است.
۸۲.۹ و ۲۴.۸ میلیارد یورو
یورو استات: اتحادیه اروپا در سهماهه دوم سال جاری میلادی ۸۲.۹ میلیارد یورو مازاد حساب جاری داشته است که ۲۴.۸ میلیارد یورو از این رقم مربوط به مازاد تجارت خدمات میشود.
نظر شما